måndag 31 mars 2008

Lantligt

Hos nätbutiken http://www.lantligdesign.se/ finns mycket fin inredning. Jag börjar gilla denna stil mer och mer, kanske för att jag blir inspirerad av alla er bloggare. Jag fastnade för kakfatet som är i tre våningar. Det med två våningar har utgått, synd. Massor av plastmattor finns också att beställa och det är bara att välja färg och mönster.


Kakfat i våningar. Synd att det med två våningar har utgått men tre våningar skulle inte sitta fel det heller.
Vackert hjärta av pärlor och en större prisma i mitten.

Söta kuddar i lantlig stil med spets och broderi.


Så söta tavlor med motiv av hjärtan. Jag skulle vilja ha flera stycken. Svårt att välja en.


Plastmattor fanns det en hel del av och här er ett exempel på hur dom kan se ut. Det fanns även i andra färger och mönster. Mattorna är i plast så dom är säkert lätta att tvätta.

Foto: www.lantligdesign.se


söndag 30 mars 2008

SIA Inspirationsbilder från trädgårdar

Nu längtar jag riktigt ordentligt till sommaren. Kan inte låta bli att tjata om det idag. SIA har ju massor av fina saker och på deras hemsida finns så många vackra sommarbilder att det inte gör min längtan mindre.



Jag gillar verkligen den stilrena designen. Visst är det fint med den romantiska stilen med blommor och spets också men när jag väljer min inredning slutar det alltid med det strama.


Blått är en härlig färg. Speciellt tycker jag om blått på en altan eller annan uteplats.



Foto: www.sia.se

Längtar till sommaren


Sitter i vårt vardagsrum och tittar ut över vår pool. Längtar så tills det går att bada. Förra sommaren badade jag inte en enda gång. Dels var det dåligt väder men vi hade inte heller så varmt i poolen. Jag vill gärna ha varmt och skönt om jag ska bada annars är det bara mina fötter som får ta sig ett dopp. Fotot nedan är för ca en vecka sedan då vi hade fått en hel del snö här i Uppland. Nu har vi ingen snö alls och hela trädäcket runt poolen är torr och väntar på att solsängarna ska komma fram.
Foto: Privat

Välkommen till min nya blogg

Hej Alla!

Jätteroligt att du följer med mig till min nya blogg. Jag kände att metrobloggen hade för mycket begränsningar och vill lära mig mer. Jag kommer så klart att fortsätta som tidigare, lägga in foton från mitt hem, skriva om våra hundar och däremellan lite mode och skvaller. Ni som inte tidigare varit in på min blogg är adressen dit: http://metrobloggen.se/piffaochpuffa

Kram Anette