söndag 7 december 2008

Julpynt och julbak

Har ägnat helgen åt att piffa lite här hemma till jul och även passat på att baka lite julgodis. Hann också med att åka in till Gävle en stund och inhandla lite kläder till julfesten vi ska ha med jobbet. Ibland känns det som om man hinner med massor och ibland ingenting. Jag har till och med hunnit varit i Uppsala denna helg och pluggat på universitetet och ätit julbord i Furuviksparken. Det är cancerfonden som slår ihop sina föreningar, GävleDala och Uppsala län slås ihop och vi blev då inbjudna att äta julbord på Furuviks brygga. Jättegott och massor med mat.
Nu har jag bara det jobbiga kvar, göra min slutuppgift i specialpedagogik. När jag har den kvar kan jag pusta ut lite, åtminstone några dagar. Två veckor kvar sen är det jullov, skööönt.

Det blir ju långt mellan mina inlägg nu och det känns jättefrustrerande. Jag vill så gärna skriva varje dag men tiden räcker inte till. Ni ska veta att jag följer massor av bloggar och min kvällsläsning är alltid era fantastiska inredningsbloggar som ger mig inspiration och energi.


Julgodis i form av ischoklad, rischoklad och knäck.
Ljusen brinner så ofta som möjligt för vår älskade Robin som inte finns med oss längre. Saknar honom så, speciellt vid tider som jul.

Mina fyra små favoriter. Köpta på Rusta för flera år sen men tycker om dem lika mycket varje år jag packar upp dem.



Kramar Anette