onsdag 26 oktober 2011

Sommar med båten

Äntligen lyckades jag få in bilderna under min text:) Har märkt att det skiljer sig åt beroende på vilken dator jag sitter vid. Såg att jag hade skrivit ett inlägg i somras att vi var i Borlänge och inhandlade en sak till familjen men jag avslöjade inte vad det var. Det var en båt:) Själv ville jag ha en mindre båt och en som är lättstyrd, det är INTE den vi köpte. Där har vi, jag och mannen, något att diskutera under vintern. Får jag bestämma ska vi inte ha den kvar.
Vi hade i alla fall en otroligt skön sommar och kom iväg på några turer med båten. Vi åkte flera gånger till Älvkarleby fiskecamp och åt mat. Så mysigt, speciellt då hela familjen förjer med med barn, bonusbarnbarn och barnens respektive.
Mannen och min son lägger till båten i Älvkarleby.
Sonen med sin underbara tjej Josefin. Världens bästa svärdotter! Alltid glad, sprallig och så mysig tjej. Sonen har verkligen gjort ett riktigt kap.
Dottern, Amanda, kör båten hem efter en middag på restaurang.
Josefin med sin lilla Hjalmar. Han somnade skönt hennes famn.
Nu är det tajm att sova. Har bara två dagar kvar så är det helg igen. I morgon ska jag ta en sväng till Ikea och kika på julsaker, börjar få lite smått med julkänslor redan.
Ha det bra tills vi hörs nästa gång.
Kram

tisdag 25 oktober 2011

Reklam





Shit vad det var länge sen jag var in här. Har nästan glömt bort min egen blogg. Jag älskar verkligen att läsa andras bloggar. Så inspirerande och skönt att ibland drömma sig bort i modets värld:) Jag känner dock mer och mer att många bloggar endast skriver om vad man har handlat. Det blir en himla hysteri på att man ska handla de senaste och från det dyraste märket för att få flera att läsa bloggen. För något år sen var det en kvinna, som skrev en inredningsblogg, som berättade vad bloggen hade fört med sig. Mycket var såklart positivt med många nya vänner i bloggvärlden och mycket ideér och inspiration. Tyvärr hade kvinnan dragits med i att hela tiden ha nya saker att visa upp i sin blogg och hennes ekonomi blev därmed sämre och sämre. Det slutade med att hon tog lån för att ha råd att köpa nya saker att visa på bloggen. Ja, det är ju inte så man vill att det ska vara. Nu vet jag att många av de bloggar jag själv läser, har otroligt många besökare och därmed också får många varor av företag. Dock tycker jag att det kan vara ointressant att läsa om den ena Odd molly blusen efter den andra och inte något mer djup i bloggen. Ja, ja, jag tror ni vet hur jag menar. Lite svamel men ändå något som jag själv har funderat mycket på då det gäller bloggen. Vad är det man vill läsa och vem är det egentligen som läser ens blogg?
Jag vill idag titta in för att göra lite reklam för min dotter och hennes företag. Hon går på John Bauer gymnasiet i Gävle och ska precis starta upp sitt UF företag. Det var till en början svårt att veta vilken produkt hon skulle satsa på. Hon ville ju ha en vara som inte alla andra har. I samma veva var jag och handlade ett par stövlar med höga skaft och frågade i affären om de sålde själva nyporna som stövlarna hänger i. Det gjorde dom inte men hade haft många kunder som frågade efter det. Tyvärr är detta något som ofta endast skoaffärer har tillgång att köpa. Bra tänkte jag, där har vi dotternas affärsidé. Själv har jag ett antal stövlar hemma med höga skaft och hur förvarar jag dom? Jo, i en hög på golvet i garderoben. Hur snygg blir stövlarna efter tag av det???
Jag och dottern började leta och fann vad vi sökte:) Nu ska hon alltså börja sälja dessa nypor och jag har redan införskaffat mig flera stycken.
Hon kommer själv att starta upp en webbbutik och sälja över nätet.