söndag 16 november 2008

Lååångt mellan inläggen....

....är det och kommer så att förbli ett tag till. Har just nu så himla mycket att göra att det helt enkelt inte finns tid till att hitta på roliga saker att skriva om. Jag läser dock massor av bloggar och får inspiration.

Här hemma är det tre rum som står på tur med en helrenovering. Tvättstugan som är så jobbig att gå in i. Det är bara så bökigt och jag vet inte hur jag ska ha det där inne. I väntan på att jag hittar någon bra lösning på någon blogg så blir det nog vårt kontor/gästrum som får renoveras först. Har idag hittat en lösning till vårt tredje rum som behöver göras om och det är hallen. Vet inte hur många gånger vi redan har försökt oss på den men det blir inte bra. Vi har en varmluftspump som sitter så tokigt i hallen att det förstör en hel vägg. Nu hittade jag en bra lösning på Svenska hem som jag ska visa mannen. Kanske har han lust att ta fram hammaren och såg och hjälpa till.Om två veckor åker jag och mannen på en liten miniweekend till Göteborg. Två nätter i lägenhet som vi hyr av mannens jobb, en dag i Göteborg och en i Ullared blir det. Det bästa av allt, det var inte jag som kom på ideén, det var min MAN. Massor av julklappar och inredningsgrejor ska här inhandlas.
Kram Anette

4 kommentarer:

Hannahs bod sa...

Heeej! Så rooligt med en liten myyysresa. Hallen på bilderna så myysig ut, hoppas att det löser sig.
Kram Hannah

Sand mellan tårna sa...

hej....

Vad kul att höra från dig. Tiden är knapp här med, mycket som jag pysslar med.... jätteroligt att du är en trogen läsare, det är inte lätt att veta vilka som är det.... din kommentar gjorde mig glad!

Att välja bort är svårt.... men jag bloggar ca 5 dagar/vecka och besöker nästan ingen alls längre. Försöker däremot att svara till alla som komenterar och svarar alltid alla som mailar.

För mig tar det inte så lång tid att göra inlägg, och fotografering är ett stort intresse.... att däremot besöka andra blev för tidsödande för mig... tyvärr.... jag saknar det!

ha det bäst! Kram Linda

"AnnaT" sa...

Ser att du gillar heminredning. Då kanske min site är något för dig? På anntherese.se kan du välja bland unika och annorlunda motiv att dekorera ditt hem med. Fototavlorna passar utmärkt som present eller julklapp till den som gillar heminredning och design! Jag säljer även vackra vykort och inspirerande fotoböcker. Välkommen in på ett besök!

PiaMaria sa...

Vad fint det är !!

Kram Pia