söndag 7 december 2008

Julpynt och julbak

Har ägnat helgen åt att piffa lite här hemma till jul och även passat på att baka lite julgodis. Hann också med att åka in till Gävle en stund och inhandla lite kläder till julfesten vi ska ha med jobbet. Ibland känns det som om man hinner med massor och ibland ingenting. Jag har till och med hunnit varit i Uppsala denna helg och pluggat på universitetet och ätit julbord i Furuviksparken. Det är cancerfonden som slår ihop sina föreningar, GävleDala och Uppsala län slås ihop och vi blev då inbjudna att äta julbord på Furuviks brygga. Jättegott och massor med mat.
Nu har jag bara det jobbiga kvar, göra min slutuppgift i specialpedagogik. När jag har den kvar kan jag pusta ut lite, åtminstone några dagar. Två veckor kvar sen är det jullov, skööönt.

Det blir ju långt mellan mina inlägg nu och det känns jättefrustrerande. Jag vill så gärna skriva varje dag men tiden räcker inte till. Ni ska veta att jag följer massor av bloggar och min kvällsläsning är alltid era fantastiska inredningsbloggar som ger mig inspiration och energi.


Julgodis i form av ischoklad, rischoklad och knäck.
Ljusen brinner så ofta som möjligt för vår älskade Robin som inte finns med oss längre. Saknar honom så, speciellt vid tider som jul.

Mina fyra små favoriter. Köpta på Rusta för flera år sen men tycker om dem lika mycket varje år jag packar upp dem.Kramar Anette

6 kommentarer:

Sand mellan tårna sa...

hej...

Vad kul att du skrev en rad.... bloggkoll är så bra!!!

Din adventsljusstake är jättefin..... jag gillar den med stjärnorna..... försökte själv få tag i zinksiffror, men har inte lyckats och nu blir det ingen... ja, det är ju vad mitt inlägg handlar om idag....

Ta hand om dig, många kramar L

Från A till O med Jenny sa...

Missa inte min tävling
kram Jenny

Från A till O med Jenny sa...

Missa inte min tävling
kram Jenny

Saber sa...

Hej! :-)
Jag har anordnat en tävling med pris på min inredningsblogg, som du kanske är intresserad av att delta i. Kika in för mer info om hur du tävlar!

Hälsningar,
Saber
inredningsdesign.blogspot.com

Levindas Värld sa...

Hej Anette!

Va härligt juligt det ser ut hos dig :)

Jag har också köpt mina stansar på Clas Ohlson och tycker de funkar väldigt bra.

Tyvärr finns ju inte åäö och jag vet inte var man kan hitta stansar med dessa heller tyvärr...

Det är jätteskojigt att tillverka smycken och ännu roligare när folk vill köpa det man skapat :)

Lycka till på smyckeskursen!
Kramis!

PiaMaria sa...

Dina tomtar är SÅ söta!!

Du...skriv i bloggen när du hinner, kan och HAR LUST! Jag har sett för många bloggar läggas ner i år pga att bloggerskan varit för ambitiös och drivit sej själv till att producera text varje dag. Till slut har de brunnit ut och lagt av helt och hållet.....

SÅ ska det inte vara!


Puss och kram Pia