torsdag 1 januari 2009

GOTT NYTT ÅR

Hoppas ni alla har haft en bra jul och ett bra nyår. Jag har själv tagit det jättelugnt, välbehövligt kan jag säga. Nyår firade vi endast några timmar med sonen och hans flickvän, dottern och min man och jag. Vi åt en god trerätters middag innan min man åkte till arbetet, han jobbade natt. Därefter var jag barnens taxichafför hela natten. Mellan körningarna ägnade jag mig åt inspiration från er bloggare och min nya hobby. Den avslöjar jag i ett nytt inlägg imorgon.

Nedan kommer några bilder från min dukning till middagen.
Duken är lila men på bilden ser den visst blå ut. Tror det är dags för en ny kamera, eller vad säger du älskling?


Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har rensat ut hela julen. Alla julsaker är nerpackade i sina lådor. Så himla skönt tycker jag. Igår då jag dukade och fixade innan nyårsmiddagen blev jag så inspirerad att ha svart, lila och silver här hemma. Därför packade jag ner mina julgrejer och fixade med nya färger i kök och vardagsrum. Nu saknas dock nya gardiner och lite kuddar till soffan. Tänk att man aldrig blir klar, men det är väl det som vi bloggare brinner för, att hela tiden ha nya ideér på gång.
Ha en god fortsättning på det nya året. Nu har jag hämtat mer kraft så jag hoppas också att jag orkar ta nya tag med bloggen, den vill jag inte sluta med. Ni betyder så mycket för mig och jag blir så glad för alla kommentarer och mail jag får från er. Fortsätt gärna att skriva en rad.

Kramar Anette

4 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Hejsan!

Vilket härligt dukat bord du har där :)

Nu ska vi se om jag kan reda ut några av dina stansproblem.

För det första har jag upptäckt att stansningen beror på själva brickan. Brickan kan vara mjuk eller rätt så hård, jag har båda delarna så i och med det får jag stansa mjukt på den mjuka brickan samt väldigt hårt och distinkt på den hårda brickan. Det låter ju onekligen som att du har en väldigt hård bricka och därför måste ta i rätt rejält. Jag brukar slå ca 3-4 ggr på mina hårda brickor. Men ibland har det hänt att bara halva bokstaven syns som du beskriver och då håller man själva stansen lite snett. Då kan du prova att vrida lite på stansen om du märker att det inte blir bra. Ofta kan man lyckas känna bokstavsskåran på brickan så man kan peta dit stansen igen och banka lite till i samma spår så att säga :)

Hoppas du får ut nåt av mitt svammel och lyckas bättre! Det är som sagt var inte bara att stansa, det kräver lite träning först bakom märkte jag med :)

kram å ha det gott!

Anneli sa...

Hej roligt att du tyckte om vårat dressingroom vi är inte riktigt klara ännu med det så det kommer att komma mera bilder när allt är fixat. Stommarna är från Ikea det är Paxstommar. Stommarna som vi bara har hyllplan i är grundare än dom andra(35 cm djupa). Jag önskar dig lycka till med erat dressingroom.
Anneli

Annah sa...

Vad kul att du hittat min blogg!
Jag återkomer absolut fler gånger till din fina och inspirerande!
Snygg dukning!!
Kram Annah

Lissan sa...

Vilken härlig dukning! Du gav mig inspiration, har nämligen likadana tallrikar!