söndag 19 april 2009

Söndag

Började dagen med ett träningspass på gym i Gävle. Tror inte att jag ska fortsätta med det. Kände mig som en virrig höna. Hade så klart glömt pappret hemma då jag fick personlig träningshjälp där det stod vilken inställning det skulle vara på varje maskin. Att ställa in maskinerna utan det pappret var inte det lättaste då man inte vet hur de ska vara för att vara i rätt läge osv. Nej, det får bli något extra pass i bassängen varje vecka istället. Kändes inte riktigt som min grej det där att sitta och pumpa muskler inför alla andra. Ska få träningshjälp med vattenspinning. Är det någon förresten som vet vad det är?

För några veckor sen öppnade en ny loppis i centrala Gävle. Åkte så klart dit och kikade. Hittade en jättesnygg liten handväska i beige färg och en liten kandelaber. Den lilla kandelabern ser ni nedan i bild. Kostade endast 30 kr. Den ska bli svart inom snar framtid.

Några av mina armband jag gjort.
Ska snart iväg till en vän som säljer ut det sista från hennes butik med Marimekko inredning. Hoppas att hon har kvar tyget med den blå stora blomman. Vill köpa två längder att ha i vardagsrummet och två korta kappor att ha i köksfönstrena.

Ha en bra söndag.
Kramar Anette

4 kommentarer:

Bygatan sa...

Hej!

Tack för ditt besök.
Gym är inte min grej heller, även om jag provat några månader. Här håller de på att bygga en simhall så jag ska prova det sen istället.

Kul med loppisfynd!

Ha en bra dag.

Kram Lena

Sabina sa...

Fina smycken!
Kram sabina

Ett skönare liv sa...

gilalr verkligen du och jag armbandet med läder remmar.. eller va de e :P
hoppas veckan blir fin å solig :)
kramar nadja

Annika sa...

Där fanns massor av inredningssaker på Ullared. Nästa gång jag ska dit blir också till julen