söndag 26 april 2009

Kanske...

...blir det verklighet av vår dröm. I morgon ska mannen ringa och säga JA till lägenheten. Idag tog vi en tur in till Gävle och gick en långpromenad i området runt där lägenheten är. Ville känna oss för hur det var att gå med hunden i stan, känna av atmosfären osv. Kan ju säga att det kändes helt ok. Vi gick runt Alderholmen där nya bostäder ploppar upp i allt snabbare takt. Satte oss vid ån en stund, fortsatte in till stans centrum och köpte glass. Gick sen i solen tillbaka till lägenheten och åkte hemåt. Så skönt att gå i stan men ändå så nära naturen. Nedan kommer några bilder från vår promenad.I huset med tornet längst till vänster är lägenheten vi har tittat på.
Vid den röda bilen längst ner på bilden är porten till lägenheten.
Fönstren som syns i bilden är "vår" lägenhet. En hörnlägenhet som går runt huset.
Alla fönster som syns på fotot som ligger på första våningen hör också till lägenheten.
Foto: Anette
Så vad tycker ni? Ser det ok ut?
Väntar nu med spänning på om sonen får sin stuga såld. I så fall hyr han vårt hus och vi kan känna oss för hur det är att bo inne i stan. Annars får väl vi sälja vårt hus och köpa hans stuga. Skulle ju vara skönt att ha något mer på sommaren och inte "bara" en lägenhet.
Kramar Anette

4 kommentarer:

Sabina sa...

Vilet fantastiskt hus! Och härligt läge! Jag håller tummarna...
Kram Sabina

Lallis - liv och leverne sa...

Jag håller också tummarna. Jättefina bilder:)
Kram Lallis

Anonym sa...

Det här blir kanon.

Älskar dej!!!!

Maria sa...

Vad kul :) jag och min sambo flyttade till gävle 1 augusti förra året. Flyttade från en lgh i Uppsala till ett hus norr om gävle. Hur som helst, gävle är en fantastisk stad, ni kommer inte att ångra er. Nu har jag precis läst att det inte blev något med denna lägenhet, men hoppas på den andra! Vi åker förbi här varje dag då vi ska till jobbet & säger alltid att lägenheterna där uppe måste vara så himla fina ;)