fredag 29 maj 2009

Kontraktskrivning

Idag skrev vi äntligen på papprena för att bli ägare till denna tomt. Vår tomtgräns går ända nere vid vägen och sedan är det allmänning rakt ner till vattnet där vi kommer att ha vår båt. Endast några hundra meter bort så kommer man ut i havet.

Längst ner vid vattnet står vår dotter med hunden Wilma på bryggan. Önskar att vi redan nu hade huset med en stor altan att sitta på och blicka ut över båtar och vatten. Vi håller för fullt på att rita på ett hus och snart är det dags att lämna in om bygglov.


Foto: Anette
På söndag ska vi ha ytterliggare en visning på vårt hus. Hoppas att det blir mycket folk, eller åtminstone en familj, som sedan också slår till och vill köpa huset. Vi har ju redan skrivit på kontraktet för lägenheten i Gävle så visst skulle det vara skönt att veta att vi inte har både hus och lägenhet. Håll tummarna för att visningen blir lyckad.
I helgen vet jag alltså vad jag har att göra. Städa!!! Inte så roligt med tanke på att det ska bli varmt och skönt med världens sommarvärme. Nåja, på söndag ska jag åka med en jobbarkompis och simma och vi tänkte då passa på att bada utomhus för första gången i år. Även sola någon timme ska jag hinna med innan det blir visning.
Ha en bra helg.
Kramar Anette

7 kommentarer:

Inspirera Mera sa...

Åh vilken underbar tomt!
Kram Sandra

promenader på landet sa...

Hej och tack för titten på min blogg! Vilken vacker tomt vid vattnet! Där kommer ert nya hus ligga helt fantastiskt vackert! Ha det så bra! Kram Maria

mitt skärgårdsliv sa...

Tack för kommentarerna på min blogg. Tomten är underbar. Så roligt att få planera hus och inredning ;) Ha det bra!

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vilken dröm att få bo så.
Kram Lotta

My Taste At Home sa...

Lycka till med husförsäljningen! Inte kul att sitta med hus, lägenhet och tomt samtidigt.

My Taste At Home sa...

Hoppas att vi får se lite lägenhetsinredning nu framöver när du ska flytta till lägenhet.

Liw sa...

vilken fin tomt! :) ja vår tv hamnade där efter ett inbrott vi hade.... den andra tog dem och vi blev lite paranoida med att försöka gömma den där, skruva fast och låsa fast den hehe... men det blev jättebra ändå, perfekt avstånd och allt :)