tisdag 23 mars 2010

Näthandel

Måste säga att det är helt suveränt att det går att handla över nätet. Skulle inte hinna med att behöva åka runt i olika affärer och göra alla val. Enorm tid skulle det ta och den tiden finns inte. Vi har handlat ganska mycket av våra badrumsgrejor från Bygghemma. Dom är helt suveräna. Ingen fraktavgift och så kör dom hem allt till dörren. Ofta är det mycket bra erbjudanden också vilket inte gör saken sämre. Det tar bara ett par dagar från att man har beställt varan tills den är hemma.
Vi har i alla fall köpt både dusch, toaletter och ska nu också lägga en beställning på dörrhandtagen inomhus.


Denna toa kommer vi att ha på vår övervåning. Det är alltså inte den som ni kan se på bilderna jag tidigare lade in. Den toastolen kommer att stå ute i vår gäststuga.
En vägghängd toalett fick det bli på nedervåningen. Kommer att bli himla lätt att städa.
Vi var helt överens om att vi skulle ha en dusch med stort duschhuvud. Vi föll direkt för denna med fyrkantigt huvud. Även övriga kranar i huset kommer att vara i samma stil.

Innerdörrarna köpte vi inte från denna firma men det är exakt dessa vi har köpt.Nu är då frågan kvar om vi ska ha handtagen i vitt eller svart? Tror att det lutar åt det vita, fast jag annars är inne på väldigt mycket svart. Hela golvet på nedervåningen kommer att gå i svart klinkers och på övervåningen kommer vi att ha ett brett trägolv med riktigt mörkt trä.


Foto lånad från Bygghemma
Nu är det dags att krypa till kojs. Måste bara ut på en promenad med hunden först. Inte den lilla, den skriker efter ett par minuter ute, då har han tröttnat. Han har inte heller förstått grejen med att göra sina behov ute. Varför ska man det då det är så varmt och skönt inne. Bättre att gömma sig bakom någon kartong. Nej, det är Wilma som är helt tokig i att vara ute. Fick hon skulle hon nog också sova ute:)

Kramar Anette


1 kommentar:

Boviksmarinan sa...

Hej!!
Kul att höra fr dig på min blogg. Jag vill absolut fara till New York nästa år o springa tjejmilen!!
//Ha en bra helg!!