måndag 13 april 2009

Ingen resa till Peking

men en resa till Turkiet blir det i alla fall. Peking lägger vi på hyllan ett år. Vi ville ju åka på en riktig sola och bada resa och det gick visst inte att göra i Peking. Därför bestämde vi oss för att åka till Turkiet. Där har vi varit några gånger förr och tycker om det jättemycket. Var ett tag på väg till Thailand men med vår tur så skulle vi säkert få regn de veckor vi är där, i alla fall då vi väljer att åka i juni. Nu blir det Turkiet och Alanya och i juli blir det en vecka i Båstad. Några bilder från där vi ska bo i Turkiet. Nära både stan med shopping och badstränder. Mannen hade ett krav, och det var att det skulle finnas en bar vid poolen. Han är nu nöjd och jag och dottern också, med shopping inpå knuten :)



Bilder lånade från Ving
Tänk vad tiden går fort. Jag har varit ledig i 10 dagar nu, har haft påsklov. Jag skulle göra massor den här veckan. Storstäda, tvätta fönster, fixa klart tvättstugan och måla den gamla skänken. Vad hann jag så att göra? Det kan vi ta en annan gång :)
Nu är det dags för att sova. Jobbet börjar om 8 timmar.
Natti natti //Anette

8 kommentarer:

Inspirera Mera sa...

Åh så underbart med en utlandssemester! Turkiet är ju jättefint. Kram Sandra

Inka sa...

Hej på dig!

Tack så mycket för den värmande kommentaren som du lämnade inne hos mig.

Ha det så trevligt i Turkiet.


Kram Inka

Nettan sa...

Så du ska oxå dra till Turkiet & Alanya i sommar.
Jag åker ju inte förrens i September =0(,men det ska bli helt underbart.
Längtas sååååå...;0)

Fint Hotell ni ska bo på !
Kram Nettan

Cissi sa...

Vi hade också funderat på att åka till Kina men istället så reste vi till Thailand i januari. Här har du ett tips på en jättebra sida där man kan läsa recensioner om hotell och sevärdheter bland annat i Alanya

Helena sa...

Åh, låter himla mysigt :)

Tack för tipset om loppisar, vi har ju rätt mycket sådant här i krokarna så jag har planerat att ta mig till några snart men det har liksom inte blivit av. Har en liten inbyggd motvilja mot saker som någon annan har haft före mig som jag måste övervinna först, löjlig, jag vet :)

EN INREDOHOLIC sa...

SÅ underbart att få åka på semester! Härligt!! Nej Kina är nog ingen sol o bad. Kan ju åka till deras Hawaii . GLömt bort vad det heter. Men jag tror inte man ska slänga bort tiden på sol i KIna, ska vara så mkt annat att se. Mamma o pappa reser hur mkt som helst och det var deras bästa resa sa de. Fantastisk.. o maten strålande. SÅ ni har nog gjort rätt med sol o bad i turkiet. Kram Jannice

Lallis - liv och leverne sa...

Skönt att få åka utomlands:) Vi åker den 4 maj till Cypern i två veckor. Det ska bli härligt det också.
Kram Lallis

Ett skönare liv sa...

va skönt med en resa! hoppas ni får de underbat där borta! å passa på å njut ordentligt :)
kram nadaj