tisdag 5 maj 2009

Nya ideér

Ja, här går det fort i svängarna. Den första lägenheten vi tittade på var det en annan familj som fick. Nu har vi tittat på ännu en lägenhet, tyvärr ej sekelskiftes, men ändå jättefin. Faktiskt med en mycket bättre planering av rummen och en jättemysig öppen spis i vardagsrummet. Denna lägenhet ligger på Nygatan i Gävle, mitt i stan. Det finns även två balkonger så det är ju bättre en den förra där det inte fanns någon.

Jag har alltid sagt att om jag ska flytta till stan måste jag ha en stuga att åka till på sommaren. Nu har vi även hittat en stuga:) Ja, stuga och stuga, det är en tomt som vi, om vi köper den, ska bygga en stuga på. Nu står där en liten gäststuga men den får man väl flytta på. Vi har idag lagt det första budet så nu håller vi tummarna. Det är inte strandtomt, men vi har ändå utsikt över vattnet. Självklart har jag några bilder att visa er från tomten. Tomten går hela vägen så långt man kan se grus och där det börjar grönska. Visst är det väl ett fint läge, trots att det inte är strandtomt?



Bilder lånade från Hemnet

I morgon får vi svar om vi får lägenheten. Har för säkerhets skull lagt ut vårt hus på Blocket. Mest för att testa om det är möjligt att sälja det själv. Nu måste ni hålla tummarna åt oss!!!

Natti natti //Anette

5 kommentarer:

Nettan sa...

Vad spännande, klart vi håller tummarna !
Lycka till =0)
Kram Nettan

LITEN LYA sa...

Ååå då håller jag verkligen tummarna. Jag måste säga att jag gillar dina smycken jätte mycket. Så här ligger det till, jag håller på att starta upp en webbshop. Tanken är att jag skall starta en lite butik till hösten om det löser sig med lokal. Har några olika på g. Jag har under veckan som gått, suttit och letat smyckesleverantörer som inte finns på för många ställen. Jag har varit återförsäljare för många redan, genommina tidigare jobb.Jag har jobbat med inredning i 20 år, bla 12 år på IKEA på olika chefsposter. Sedan på mindre familjeföretag.Kände det var dax att göra något eget, för mina barn är stora nu. Vi är lika gamla du och jag, tyckte det var lite kul. Min bror har precis köpt sjötomt och börjat bygga ett sommarhus. Tänkt dokumentera det på min blogg framöver. Lycka till med alla dina planer. Jag håller tummarna. :) Kram Chatarina

MrsH sa...

Det är klart att jag skall hålla tummarna, lycka till!!
Kram/H (en av dina bloggläsare)

Inspirera Mera sa...

Jag ska hålla tummarna stenhårt!
Kram Sandra

Levindas Värld sa...

Wow va spännande! Både med lägenheten och stugan :). Hoppas det går vägen för er!

Jag och min sambo är ju i husköpartankar och ska faktiskt kika på ett hus i nästa vecka, det ska bli skoj :)

Ha en skön söndag!