fredag 21 augusti 2009

Bröllopsdag

Idag är det min och mannens 21:a bröllopsdag. Tänk att vi har varit gifta i hela 21 år. 21 underbara, roliga, tråkiga, jobbiga, sorgliga, fantastiska och romantiska år. Ikväll skulle vi ha en romantisk kväll. Mannen förberedde mig i morse att jag inte skulle planera något till kvällen. Jag förstod först ingenting men sen slog det mig, bröllopsdag. Shit, det är första gången jag glömmer den. Får skylla på att det är mycket med flytten och arbetet just nu. Nåväl, mannen och jag cyklade iväg vid 17.30 till en restaurang på söder i Gävle. Beställer in dricka och mat och småpratar och förbereder lite inför min 40 års fest i höst. Rätt som det är säger mannen: Är det fredag idag? och ser lätt skrämd ut. Ja, vad är det med det då? säger jag. Han stirrar framför sig och säger ingenting. SHIT, jag börjar jobba kl. sex ikväll. Klockan är nu 18.15. Han skulle ha jobbat natt och börjat kl. 21.00 men schemat är ändrat och nu börjar han 18.00. Mannen ringer jobbet och säger att han kommer senare. Vi fortsätter att äta och beställer in supergod efterrätt. Mannen blir allvarlig, säger några fina ord och tar fram ett litet paket. Ni vet ett sånt där litet hårt fyrkantigt som kommer från en smyckesaffär:) Han har verkligen tänkt på allt och jag som hade glömt bort denna dag (skäms). Jag fick tidigare på dagen tre stora röda rosor av honom. I paketet finns en guldring med små diamanter. Tack så jättemycket älsklingen min. Du överraskade mig verkligen.
För övrigt så var det jättelängesedan jag gjorde något inlägg. Står lite i valet och kvalet hur jag ska göra med bloggen. Kontakten jag har fått med många av er därute skulle jag aldrig ha fått utan denna blogg. Jag fortsätter ett tag till men kommer inte att göra inlägg varje dag.

Några bilder från vår promenad i stan och Boulongerskogen.Oops, där blev även jag och Wilma med på en bild. Hör inte till vanligheten kan jag säga. Jag gillar bättre att stå bakom kameran.


Foto: Anette
Visst är bilden på min förstasida fin? Mannen tog den i somras då vi var på kryssning. Funderar starkt på att förstora upp den på canvasduk.

Ha det så bra. Kanske kommer ett nytt inlägg i morgon eller om en vecka eller två.
Kram så länge/Anette

4 kommentarer:

carina sa...

låter som en härlig kväll trots allt=))vi har bröllopsdag i morgon men jag är på kick off hela dagewn o kvällen så vi har ätit o druckit lite gott i kväll.
ha en fortsatt trevlig helg!
kram

Annika sa...

Hej!
Vad gulligt av honom!
Är det du längst ner på bilden? Missförstå mig inte nu, men du ser ju jätteung ut! (inte för 39 är gammalt, men när man hör att ni varit gifta i 21 år så låter det så mycket =)

Håller med dig om att bilden är superfin! klart du ska göra en canvas.
trevlig helg!

Levindas Värld sa...

Vilken romantisk man du har :)

Lät som att ni hade en väldigt mysig kväll.

Hur går det med nya hemmet i stan då, har ni boat in er?

Trevlig helg!

Annika sa...

Tack för kommentaren=)
ha det så bra!