söndag 20 december 2009

Husbygget fortskrider

Nu kan man verkligen se att det är ett hus vi bygger. Eller vi och vi, mannen får ta åt sig äran. Nu ligger även taket på plats och snart ska huset isoleras. Nu börjar det alltså blir dags att beställa tid hos bla Kvik för att påbörja inredningsplanerna i köket. Ska bli så himla roligt men samtidigt svårt med alla val. Det finns ju en hel del att välja mellan. Visar några foton hur långt vi har kommit med bygget.
Foto: Anette

I fredags jobbade jag sista dagen före jul. Har nu ett långt och härligt jullov att se fram emot. Helgen har jag tillbringat med att göra smycken. Igår satte jag till 02.30 och gick upp vid 8.30 i morse och fortsatte. Har nu bara 4 kunder kvar innan jag kan ta lite ledigt även från smyckestillverkningen.
I morgon ska jag och dottern titta på en lägenhet åt henne. Hade turen att vara bland de 5 första på en lägenhet och jag står nu etta att få den. Ska titta på den imorgon och det blir nog att vi hyr den åt henne. Hon vägrar ju att flytta med oss " ut på landet" när huset är klart. Denna lägenhet får vi i och för sig redan imorgon men det kan ju vara bra att ha nära till henne så att hon får "träna" sig på att bo själv i början. Känns bara konstigt att jag och mannen nu inte har några barn kvar hemma. Mycket blandade känslor kan jag lova.

Vet inte när nästa inlägg kommer. Kanske i morgon, kanske nästa vecka.

Kramar Anette

4 kommentarer:

HOUSE OF PHILIA sa...

TACK snällaste sötaste du!!!

Idag fick jag den finaste överaskningen i brevlådan!!!:) Halsbandet är sååå vackert och jag är otroligt glad över din fina gåva. Jag önskar dig och de dina en helt underbar Jul och ett fantastiskt nytt år!!!!!

KRAM från P

Towe sa...

Spannande med husbygge! Det ser jag fram emot att folja i det nya aret! Lycka till och god fortsattning pa julhelgen! towe.

Lallis - liv och leverne sa...

Ha en riktigt fin fortsättning på julen.
Kram Lallis

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så spännande med husbygget. Så roligt att se det växa fram och veta att det är just ert!

Hoppas du har haft det riktigt härligt i julhelgen!