tisdag 3 augusti 2010

Från blondin till brunett

Hej!
Nu var det väldigt länge sen jag gjorde något inlägg. Har inte haft minsta lilla lust till det och bestämde mig för att bara låta bloggen vara vilande. Idag gick jag in och kikade i den och såg att det fortfarande är flera besökare om dagen, trots att jag inte gör några inlägg, roligt.

Sommaren har väl varit lite si och så. Vi har haft en fantastisk vecka i Italien och otroligt fint väder här hemma så det ska man inte klaga på.
Det som har varit SUPERJOBBIGT är att bo i ett hus som är under byggnation. Hade inte trott att det skulle bli så jobbigt som det varit. Hade jag vetat det skulle vi ha bott i lägenhet längre tid. Men nu är det gjort så det är bara att gilla läget, blää.


Var in till stan idag och klippte håret och samtidigt så klippte och färgade min dotter sitt hår. Hon har ju varit blondin i flera år nu och tog äntligen ett BRA beslut. Hon färgade håret brunt med ljusa slingor och klippte lugg. Hon blev SÅ fin så jag kan inte låta bli att visa er som läser min blogg det.
Lägger ut en bild på före och efter så ni ser skillnaden.Jag och dottern i Italien för några veckor sedan. Här är hon fortfarande blondin. Själv har jag halvlångt hår på bilden men idag hos frissan åkte det av i en page. Det får ni kanske se en annan gång :)

Så snygg i brunt hår och lugg. Måste säga att hon var jättenöjd med sitt val.

Ha det bra tills vi hörs nästan gång.

4 kommentarer:

Cia40 sa...

Helt bedårande!:)
Hon blev JÄTTEFIN, din vackra tjej!:)Hon passade så bra i luggen, du måste hälsa henne detta!:)
KRAM Cia:)

Vardagslyx sa...

Hej!

Vad roligt att du tittade in hos mig:) Tack för dina snälla ord!

Fotona på bloggen är tagna med en gammal systemkamera, Minolta Dynax 5D. Finns inte att köpa längre, men motsvaras av Sonys alfa-serie.
Jag blir så glad att du tycker om mina bilder, men jag är ju absolut inget proffs och tycker det är svårt att ge råd.
Något som jag tycker är bra vid porträtt är i alla fall att gå nära, och gärna använda teleobjektiv eller porträttprogram (om man inte fotar manuellt) för att få oskärpa på bakgrunden men fokus på motivet.

Lotta Westin sa...

Hej Anette!
Kul att du skriver igen!!!
Jag har saknat din blogg!
Amanda blev verkligen jättefin, färgen o frisyren lyfter fram hennes fina ögon!
/// Lotta

Frida sa...

Vilken fin bild på din dotter, riktigt snygg i brunt hår och lugg :)