lördag 18 december 2010

Modell för en dag...

... det var vad min dotter fick vara idag. I Gävle, på Scandic hotell, höll ett företag till som heter The Studio. Amanda hade blivit rekommenderad av en vän och därför fick hon, med mitt tillstånd eftersom hon inte är 18 år ännu, vara modell för en dag. Även jag var "tvungen" att vara med, allt för att dom ska tjäna pengar, men vad gör man inte för sin dotter:)

Måste ju bara visa er bilderna på henne. Visst blev hon fin?


Foto: The Studio
Nu ska jag göra dom sista smyckena för detta år. Ska bli så skönt för det har verkligen varit FÖR MYCKET. Jag har inte hunnit med att göra någonting till denna jul. Just nu står maken och målar väggarna här på övervåningen och efter det, innan Robinson, ska han börja lägga golvet. Vi fick riva ut hela golvet på övervåningen, vilket jag redan har berättat om här på bloggen, och nu är det äntligen dags för det nya att komma på plats. Tur att vi inte ska fira julen här hemma:)
Ha en bra lördagskväll.
Kramar Anette

4 kommentarer:

Helenas Hem sa...

Supersnygg!!! :)
Önskar dej och din familj en riktigt GOD JUL!

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Et gammelt innlegg dukket plutselig opp på skjermen min; da jeg feiret 10 000 unike besøkende - jeg fikk så lyst til å besøke de som den gang kommenterte det innlegget:))

p.s. for en nyydelig datter du har:)) Fine bilder. Forstår du er stolt!

KLEM KLEM
Anette:)

ANETTESHUS.COM sa...

Takk for kjempe-vakkert smykke, Anette!!

KLEM KLEM
Anette:)

http://www.anetteshus.com/2011/01/beautiful-gift.html

Classic Style sa...

hej där :) ja va roligt med att vara modell för en dag :)) det blir verkligen superfina bilder..din dotter är verkligen modelfin :)