lördag 5 november 2011

Halloween

Godkväll på er alla!
Många av er, antar jag, har fullt upp med firandet av Alla helgonadagen. Själv sitter jag framför tv:n och kikar på "Så mycket bättre" (mannen jobbar och dottern ska på partaj). I kvällens program är det Eva Dahlgren som är huvudperson. Mycket känsligt blev det när de visade ett avsnitt om Anna Lindh och då hon dog så tragiskt.
För mig är INTE Alla helgonadagen en partydag eller festdag. Vi har varit och tänt ljus vid vår sons grav. Helt magiskt så vackert det är på kyrkogårdarna nu i helgen. Vi har tänt flera ljus hos Robin och självklart tänker man lite extra på honom en helg som denna. Jag tog några foton vid graven men det var svårt då jag är usel på att fota då det är nattsvart ute. Önskade jag hade kunnat fota över hela kyrkogården.
Foto: Anette
Nu ska jag se slutet av tv programmet och sedan måste jag ta tag i lite beställningar som ligger och väntar. Roligare än så blir inte min kväll, men jag är nöjd ändå.
Kram

7 kommentarer:

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej! Så kul att du tycker om min blogg. Jag kommer definitivt att titta in till dig igen - blev väldigt nyfiken på dina smycken - men sitter nu och tittar på "Så mycket bättre":)
Såå sorligt med din son♥
Rubrikstorleken kan jag inte ändra, den är förinställd men i texten går jag in under textstorlek (uppe till höger) i verktygsraden och väljer min storlek.
Stor Kram Annelie ♥

Channal sa...

Varm Styrkekram! Vackert på kyrkogårdarna idag! Vi tände ljus... Eva Dahlgren är så bra, tårar och Laleh är underbar! / Anna

LyckligaPraliner sa...

Vi har också tittat på "Så mycket bättre", mitt favorit program. Till veckan börjar "Berg flyttar in" och det kan jag inte heller missa :)

Kyrkogårdarna är så vackra och stämningsfulla denna helg med alla skimrande ljus.

Så sorgligt att läsa om er son...Det gör ont i hjärtat att läsa. Stackars er...Att behöva begrava sitt barn är fel ordning i livscykeln...

Önskar er en fortsatt fin helg!

Ann-Louise

SusannesSaker sa...

svar: Tack för din snälla kommentar hos mig!

Kortet du menar är redigerat till sv, med orginalfärgen i jeansjackan kvar som effekt:)

Ja, en dag som denna tänker man lite extra på de som nyss var nära men fortfarande är oss kära!
Samt pussa & krama de som finns omkring oss nu:)

Kram Susanne

A House With A View sa...

Vilken fin gravsten ni valt åt er son, jag blir alldeles tagen här av det du skriver. Skulle för allt i världen inte vilja förlora någon i familjen, hemska tanke... Jag besökte kyrkogården igår och det var helt underbart vackert med alla ljus överallt!!

Vad roligt att du fått samarbete om smycken som du visar i förra inlägget, jättekul!!! Såå himla fint armband, gah...

ps. tack för rådet om vår platå, uppskattas :)

Stööörsta kraaaaaaaaaamen aka

Lilla Kullan sa...

Jag blir väldigt rörd av ditt inlägg.
Stina

LjuvligaLjung sa...

Tack för din kommentar hos mig!! Jag blir så rörd när jag läser om din son, de gör så ont i hjärtat..

Ha de gott! /Michaela