tisdag 24 mars 2009

Gammal skänk

I söndags var jag och mannen och hämtade en gammal skänk hos min syster. Den kommer från början från min mormor och har nu stått i ett förråd ett tag. Synd på en så fin möbel tycker jag. När den är målad och klar ska den få stå i min hall och där ska den få samla på alla vantar, sjalar och mössor som just nu ligger i en enda röra i några korgar. Men det finns ju ett och annat att göra på den innan den blir som jag vill ha den. Ja, vit så klart, men det hade ni väl redan listat ut. Frågan är bara hur jag ska få bort färgen som har klumpat sig. Ni ser på bilderna vad jag menar. Vilket är lättast, att slipa eller att ta värmepistolen? Självklart finns det lådor till men de lyfte vi ur då vi fraktade den och har sedan blivit stående i hallen, bland allt annat skrot.
I hallen ska vi förresten ha liggande panel på väggarna, utom där vi har tegel.


På den här bilden ser ni vad jag menade med att färgen har klumpat sig.
Antar att den sitter benhårt.

Foto: Anette

4 kommentarer:

Sabina sa...

Den kommer att bli jättefin när den är klar! Men mycket jobb...
Lycka till!
Kram Sabina

Leamarlené sa...

Men gud vilken fin skänk..kommer att bli super fin. Har själv letat sådanna på blocket men oftast så är dom för långt borta..och sen vill man ha dom billigt.
Du undrade om jag kunde sy påsar med valfri text...ja visst gör jag det och i olika storlekar med. maila mig om du är intreserad.

Kram, Marlene

Annaewa sa...

Hej Piffa! Kul att du hittade min blogg! Så otroligt fina smycken du gör, blev jättesugen att köpa, har också en ängel, Oskar! Ska verkligen kika in här fler gånger!
Kram Annaewa

Inspirera Mera sa...

Jag har tyvärr ingen aning. Den kommer säkert att bli superfin som vit! Kram Sandra