torsdag 26 mars 2009

Trädgårdsmässa

I helgen blir det ett besök i Stockholm och trädgårdsmässan. Varje år åker jag och mannen dit. Roligt att få lite inspiration och ideér, som sedan på något konstigt sätt bara blåser bort:) Vi brukar också ta en liten tur in till stan och äta mat. Den här gången ska jag även kolla om affären med alla halsbanden finns kvar i närheten av NK. Jag och dottern var ju där under sportlovet och gjorde en hel del fynd så jag hoppas på det bästa.


Jag har också en uppgift att lämna in i specialpedagogik i helgen. Kan inte förstå varför jag hela tiden skjuter på det. Alltid lämnar jag in uppgiften sista dagen. Den här gången vet jag faktiskt inte om jag kommer att hinna lämna in den i tid. Jag har nog pluggat i 5 år på universitet och högskola och aldrig har jag lämnat in en uppgift för sent. Men nu är det nära, det kan jag lova. Jag har haft fullt upp med andra roligt aktiviteter så jag har helt enkelt inte hunnit med att plugga. Visst är väl det en bra anledning till att lämna in den senare?

Vet ni vad jag ska börja med i morgon? Jo, jag ska börja styrketräna. Började ju även att simma för några veckor sedan och det gör jag nu två gånger i veckan. Ska alltså fortsätta med lite styrketräning också. Hoppas på att få lite ryggmuskler så kanske man slipper en del värk.

Nej, nu är det sent igen. Måste sova för att orka med fredagens aktiviteter.
Sov gott //Anette

11 kommentarer:

Nettan sa...

Jasså du ska besöka gymet !
Inte nått för mig, men så har jag ju reumatism oxå ;0)

Kul med trädgårdsmässa, finns säkert en hel del & kolla in =0)

Ha en skön Helg !
Kram Nettan

Sabina sa...

Vilken energi du har!
Hoppas du får mycket idéer från trädgårdsmässan!
Trevlig helg!
Kram Sabina

Leamarlené sa...

Åh så kul med trädgårdsmässan. Är den nu i helgen? Har varit på någon för flera år sedan och sen har det inte blivit av mer.

Har provat styrketräning men det var inget för mig..gick så långsamt. Airobics var något helt fantastiskt kul..gick med en väldig fart. Å gissa om jag hade träningsvärk. Kunde knappt gå upp för trapporna här hemma på en vecka..låren var som sten.

Hoppas du tycker det är kul...det är ju så skönt att träna när man väl kommer igång.

kram, Marlene

Erika sa...

Hej!

Har precis skickat ett mail till dig med en smyckesbeställning. Hoppas du får en bra dag på mässan. kram
Erika

VITA NYANSER sa...

Vad kul att du kikade in till mig! Vi har helmålade golv uppe, det fungerar jättebra. Här nere har vi lite som laserat vita och det fungerar också mycket bra. Lika mycket städning som innan, ingen skillnad. Men helmålat där man är i kök och vardagsrum vet jag inte hur det fungerar. Sen syns det mer på sommaren när man går barfota, blir fotavtryck lättare än när man har strumpor, så skyddar ju de.

Ha det bra!
Kram L-L

Sand mellan tårna sa...

Hej vännen.

Tack för din kommentar, men du.... jag vet ju hur du ser ut, visst visade du upp dig för länge sedan då du stog och lade makeup i badrummet på ett hotell eller något liknande? Eller har jag drömt nu? Hmm..... för mig tog det 1½ år att gå ut med bild på mig själv..... så jag är ganska feg, men nu har min blogg ändrat lite innehåll, från att handla om inredning, så skriver jag hellre om shopping, mat, kläder, barn osv... därför måste jag in själv, så att jag kan visa upp lite dagens outfit osv..... det har blivit sååååå roligt att blogga, då jag inte känner stress över att prestera stylade hemmahosmig kort.

Nu en fråga..... Hur trodde du att jag såg ut? Det skulel vara sååå roligt att höra..... även om du skriver väger 400 kilo, skallig, vårtor på näsan osv....

Ha det bra, kramar Linda

Sand mellan tårna sa...

haha... du är rolig du! Jag ÄR en hemmamamma, men.... jag sätter gärna guldkant på tillvaron med kläder, styling, bubblor och annat härligt! Mitt kort är ju också fegt, solbrillor..... hmm... men på nästa bild blir det utan dem.

Kram igen!

lolla sa...

hejsan
styrketräning i lagom mängd är toppen för kroppen...
jag har meilat dig ang ett armband,du är så duktig..
kram lolla

A home far away sa...

Ahhh trädgårdsmässa är lika med vår! Så mysigt

Och duktigt att simma o styrketräna!

Kram Gunilla i Singapore

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Hej på dig!
Jag är en filur som är ute och virrar runt i bloggvärlden. Hur jag kom hit kan jag inte riktigt förklara men här är jag på ett besök i din fina blogg. Återvänder mer än gärna. Ha en bra dag :O)

Annika sa...

Så roligt att besöka trädgårdsmässan! Jag hade gärna varit där. Styrketräning är ju så bra, men jag blir lätt uttråkad. :) Jag brukar träna vattengympa - då kan jag inte smita undan. :) Och så är det jättehärligt! Kram