lördag 7 mars 2009

Snart är det dags...

... både för dragningen av vinnaren av ett smycke men också för min start av smyckeskursen. I morgon kväll berättar jag vem som har vunnit halsbandet. Det är helt otroligt så många som är med i tävlingen. Det visar ju att i alla fall några tycker om det jag gör:) Det har om inte annat märkts på alla beställningar som rullar in.

Smyckeskursen som jag berättade om tidigare startar imorgon. Ska bli så himla roligt att se vad det är vi får lära oss. Hittills har jag mest gjort smycken av metall men jag är bra sugen på att lära mig att göra fina pärlarmband och halsband.

Som några säkert har märkt så har jag startat upp en blogg enbart för mina smycken. Under en övergångsperiod kommer jag att visa smycken både här och på den andra bloggen. Sen kommer denna att blogg att få bli det som jag startade den för, nämligen en inredningsblogg. Nya bloggen hittar ni HÄR .
Skulle ju vara häftigt med en sån här reklam för mina smycken, eller vad säger ni? Nackdelen är väl bara att man inte skulle lägga märke till smycket?!?
Jag får nog nöja mej med mina egna vanliga bilder. Nedan ett halsband med stav och ett hjärta med My life instansat i hjärtat.


Här är ett halsband med tre hjärtan med ett namn på varje hjärta. Dessa hjärtan är lite mindre än de jag tidigare har använt. Dessa är knappt 3 cm långa. Små och söta tycker jag vilket gör att halsbandet ändå ser nätt ut och inte så klumpigt som jag har sett att vissa är. Som vanligt kan man ju själv bestämma om man vill ha lång eller kort kedja.


Foto: Anette
Ha en fortsatt bra lördagskväll. Själv ska jag titta på Melodifestivalen.
Kramar Anette

4 kommentarer:

Mamma till flera sa...

Hej

Å, vad fina smycken du gör.
Länge sen jag var här och kikade.

Stjärnor & Champagne sa...

Jättefina smycken....Hoppas jag vinner, hihi håller tummarna för mig.

Kram Anne

Beatrice sa...

Oj, vad fint halsbandet var! :-) Vad härligt att du får många beställningar, för det är ju roligt att kunna förena nytta med nöje! :-)

Ha en fin söndag!

Kramar
Beatrice

Anonym sa...

Så fina smycken du gör! Vad är det för material du använder?
/Annika