måndag 2 mars 2009

TACK...

...för alla gratulationer jag har fått för besöksantalet. För många av er bloggare är inte 20000 besökare så många men för mig är det det. Jag trodde väl aldrig att det skulle vara så många som skulle besöka min lilla blogg. Jag ville ha den till att skapa nya kontakter med människor med samma intresse som mig, nämligen inredning. Nu kan man ju faktiskt tro att det är enbart smycken jag håller på med. Och ja, för stunden är det faktiskt det som tar upp all min fritid. Jag har i och för sig hunnit med att sy lite gardiner också. Bilder på det kommer när jag har städat lite så det ser någorlunda ut här. Kan ju inte visa mer som liknar tvättstugan:)

Mina namnsmycken med den lilla lovebrickan på har blivit väldigt populär. Det är många som beställer dem och jag försöker att skicka iväg dem så fort det bara går.
Som ni säkert vet gör jag också smycken efter era ideér. Nedan kommer ett par bilder från en tjej som ville ha en liten bricka där det står "Mina barn". Det blev faktiskt riktigt bra tycker jag själv:)
Jag har också fått hem fyrstavar som jag har stansat in min egen familjs namn i. Till det tog jag ett litet hjärta och stansade in "My family". Tyvärr var det inte några fyrstavar av bra kvalité. Jag har nu hittat nya som jag tror är bättre och som kommer hem i veckan. Visar nya bilder på dem när de kommer.Foto: Anette
Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Åter igen ser jag att klockan börjar blin alldeles för mycket och jag som varje morgon bestämmer mig för att ikväll, då ska det bli en tidig kväll.
Sov gott. Kramar Anette

11 kommentarer:

Hagens Vita Vardag sa...

Så jättefina smycken du gör!Urgulligt med "mina barn" smycket..måste ta och beställa av dig!
Ha de gott
Kram Anna

Beatrice sa...

Grattis till alla besökare! :-) 20000 låter jättemycket även för mig ;-). Det är inte så konstigt, då du skriver så personligt och dessutom gör så underbara smycken!

Jag har missat en massa hos dig och ser att du lottar ut ett vackert halsband. Jag vill jättegärna vara med om det går så här i sista sekunden :-). Jag lämnar en kommentar i "rätt inlägg" och länkar också till utlottningen från min blogg.

Tack så mycket för din fina kommentar hos mig, den värmde ska du veta! Det har varit lite jobbigt ett tag och situationen på jobbet har verkligen tagit all min kraft. Men kraften ska jag lyckas få tillbaka nu under sportlovet :-).

Många kramar
Beatrice

Jeanette sa...

Jättefint smycke!

HUSnrNIO sa...

Grattis till det stora antalet besökare. Fina namnsmycken du gjort.

Johanna sa...

Hejsan jag undrar bara vad du tar för denna underbart fina halsband om man vill köpa det ??? //Johanna

Jenny sa...

TACK snälla för smyckena som kom med posten idag, jag är mer än nöjd! Förstår att du har att göra om dagarna...

charloo sa...

Vill sååå gärna vara med på en utlottning av ett av Dina underbara smycken...Hur ska jag göra då???
/"charloo"

Anki sa...

Grattis till alla besökare!

Och tack för smycket! Jag blev jättenöjd!!

Ett skönare liv sa...

så snyggt de blev :) ja vet vart ja ska vända mej när min bästa tjejkompis fyller 20 ;)

kram nadja

Evelina sa...

Hej! Har du några inredningstips att dela med dig? =)
Skriv i min blogg! Kram

Sand mellan tårna sa...

Hej.

Krya på dig! jag har själv leagt hela veckan och äntligen kommit igång. Nu ska jag berätta en hemlis för dig..... *viskar* dammråttor syns ej på kort.... speciellt inte närbilder, jag har alltså inte sååååå välstädat som på bilderna hihi.... men, schhhh... det är min lilla hemlighet!

Du, jag älskar dina smycken, ser attd et är en utlottning, är det försent? annars vill jag gärna var med...... de är såååå fina. jag har ju ännu ej beställt egna brickor, men jag ska.... såg ett litet fyrkantigt hjärta inne hos dig för ett tag sedan, är det från samma ställe? pyttelitet hjärta i fyrkantig ruta..... förstår du vilket jag menar? Skulle vilja ha sådanna....

jag testar att lägga mig i din utlottning och hoppas på tur.......

Stora kramar Linda