tisdag 15 september 2009

Lugn och skön födelsedag


Dagen har varit så lugn och skön. Jobbade och bjöd arbetskamraterna på tårtor (en av dem är den som är på bild) och kakor. Det var mycket uppskattat! Gick ner på stan och inhandlade en liten present till mig själv efter jobbet. Har länge kikat på fönsterlampor i turkost glas. Köpte hem två stycken som även kommer att passa utmärkt i huset då det blir klart. Familjen gick sedan på Kinarestaurang och nu inväntar vi med spänning Idol som idag sänder från uttagningen som var i Gävle. Roligt att se vilka som var med och provsjöng. Kanske en del av mina elever i skolan, vem vet. En fin present fick jag också. Först en JÄTTEBUKETT med blommor och efter det en present som jag kommer att utnyttja närmare jul. Mannen har bokat en resa för oss två till London och julshoppingen. Det är något som jag länge har önskat mig. Jag har varit i London ett flertal gånger men aldrig under julen. Vi åker i slutet av november och då är det julskyltning för fullt där. Ska bli så himla roligt. Tack Älsklingen för det, det kommer att bli så mysigt.
Nej, nu ska vi ladda med godis och mys.
Kramar Anette

5 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Grattis på födelsedagen! Härligt att kunna få ta det lugnt sådär och njuta av dagen och dela den med de allra närmsta :)

Kram!

Beatrice sa...

Grattis i efterskott! :-)

Vilken härlig present du fick, jag har också alltid drömt om att åka till London just före jul. Dessutom har jag aldrig varit i London!

Kram
Beatrice

Erika sa...

Hipp hipp hurra och grattis i´efterskott. Lät som du hade en bra födelsedag, blev riktigt avis på london resan vill jag lova.

Massa kramar

Erika

Sabina sa...

Grattis! Vilken härlig tårta du bakat... förstår att det blev uppskattat på jobbet :)
Kram sabina

Mitt smultronställe sa...

Hej!!

Grattis några dagar försent!!
Fin tårta du bjöd på, duktig du är på att piffa dom!!

Ha en bra helg, kram Camilla.