fredag 4 september 2009

Husbygge och sommar

Nu har vi äntligen kommit igång med vårt husbygge. Ja, husbygge och husbygge, vi har i alla fall börjat med tomten och i helgen ska det mätas och vägas av, så att vi under nästa vecka kan göra grunden. Det som nu återstår av ritningarna är hur vi ska placera fönstren på huset. Ska vi ha runda fönster och i så fall hur stora? Fasta fönster eller öppningsbara, eller både och? Jag har själv inte varit vid tomten på hela veckan så jag lägger ut bilder under helgen då jag har varit där.
Satt och tittade på foton som min dotter och hennes kompis tog förra sommaren. Kan inte låta bli att visa er så jag lägger ut två av dem här. Vet att hon inte har något emot det:) Ska nog ta och göra en förstoring på detta kort på canvasduk.

Foto: Caroline

Foto: Caroline

Fotot nedan har dottern tagit själv. Jag mixade och testade lite i ett fotoprogram och la in lite färger i fotot. Nu till hösten ska jag gå en silversmideskurs (har berättat det tidigare, jag vet), men min nästa kurs kommer nog troligtvis att bli fotoredigering. Jag vill så gärna lära mig Photoshop och jag har inte riktigt tålamod till att sitta själv från början. Att lära mig grunderna på en kurs och sedan fortsätta hemma passar mig bra. Till det vill jag också gå en fotokurs. Har gått en sån för 15 år sen men det börjar bli dags igen.

Nu är det dags att göra mannen sällskap med husritningen, annars vet man aldrig hur det blir:)

Hoppas på att kunna lägga in lite foton från tomten i morgon.

Kramar Anette

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag brukar titta in på din blogg och jag tycker den e jätte bra,söt dotter du har verkligen fina bilder!!
kram /jenny