lördag 13 november 2010

Pappelina

Som jag tidigare har skrivit här på bloggen så finns det en sida på nätet som heter Campadre som säljer ut märkesvaror till nedsatta priser, ibland ända upp till 70% rabatt. Jag beställde tidigare ett set med badrumsartiklar vilka jag är jättenöjd med. Just nu har dom erbjudanden från Pappelina. Både mattor och plädar är det bra priser på. Jag hade gärna sett att det var mer smala gångmattor och inte så stora breda. Jag hittade i alla fall två fina pläda som jag klickade hem. Priset för en pläd är 270 kr istället för 670 kr som den kostar ute i butik, så passa på, det är inte lång tid kvar. Jag älskar färgen turkos så jag hade tur att den fanns kvar och även en beige pläd blev det.

Som vanligt är det mitt i natten då jag sitter vid datan, det slår aldrig fel. Som tur är är det fredag, bästa dagen på hela veckan. Så jag behöver inte känna mig stressad av att det är jobb i morgon. Jag får sova ut, tills hundarna tröttnar då i och för sig.
För mig blir det massor av smyckestillverkning i helgen för den 5 december är det julmarknad. Det är både pirrigt och nervöst, tänk om jag får åka hem med alla smycken igen? Då får jag väl skänka bort dem.
Natti natti.
Kramar Anette

3 kommentarer:

My New England Dream sa...

Hei :) Tusen takk for kommentar inne hos meg! Gleder meg til å titte mer på bloggen din.
Jeg må inn og sjekke ut Campadre også, virker spennende!
Ha en fortsatt fin søndag!
Klem Anne-Gry

Sjabbig men chic sa...

Huset ser ju jättefint ut! Och jag har tittat runt lite och lite kul är det att du har lika handdukar och lika duschdraperi som jag har;)

Ha det fint!
Lisa

Elin sa...

Vad ledsen jag blev av att höra om er Robin. Plötsligt har man blivit väldigt medveten om att fler personer gått igenom samma tragedi som vi...

Stor Kram