måndag 26 mars 2012

Tråkdag

Är hemma idag och är sjuk. Blev magsjuk igår och efter det får jag så otroligt ont i magen att jag inte kan vara uppe. Denna värk sitter i 1-2 dagar så det är sängläge som gäller, skittråkigt. Jag känner mig pigg då jag ligger ner men blir så rastlös. Går upp men efter 5 minuter uppe är det bara att återvända till sängen. Vet inte om det är gallan som spökar.
Med datan i knät så kan jag i alla fall fixa lite foton och hittade några på vår ängel Robin. Vi har inga kort på Robin från digitalkamera så fotona är tagna direkt på kort, ni förstår nog hur jag menar:) Har tidigare försökt att scanna in foton men jag får dem så små att det inte blir bra. När jag förstorar de jag har scannat in blir det jättesuddigt.Det är ytterliggare en sak jag vill ta tag i, att kunna scanna in foton så det blir rätt storlek på datan.
För er som inte har följt bloggen tidigare är Robin nu ängel. Han lämnade oss när han var 12 1/2 år i leukemi.
Robin lärde sig att gå när han var 10 månader. Skorna har vi såklart kvar som minne och de står framme på en skänk i köket.

2 kommentarer:

CARINA I OCKELBO sa...

såååå söt han var, sorgligt att läsa hur de gick för Robin.

Snor och Glamour sa...

Hej!
tack fina du för den underbara hälsningen hos mig! Välkommen till Snor & Glamour.
Fick lite ont i hjärtat för er lilla vackra ängel. Tänker på dig och skickar massa av kramar och tänker att du måste vara en världsstark kvinna som klarar detta!

Kärlek till dig!

Frida