fredag 6 juli 2012

Vår uteplats

Eftersom vi fortfarande inte är klar med vårt hus och vår gård har jag sällan visat er foton från detta. Idag ska ni ändå få se en liten glimt av uteplatsen:)
Kuddarna är inköpt för flera år sedan och jag hittade dem av ren tur då jag skulle hjälpa min dotter att flytta. Rottinggruppen är från Plantagen, dock inköpt för tre år sen. Filten fyndade jag på Hemtex igår. 75 % rabatt och den gick på under 50-lappen. Lupiner är en blomma som är så otroligt vacker. Det räcker med några få stjälkar för att det ska göra stor skillnad på ett bord.

 Vårt hus från bryggan där vi har båten. Det går framåt med målningen. Nu ska jag ta tag i att måla balkongen på övervåningen och sedan även räcket vi ska sätta upp där. Just nu är man lite rädd att någon ska ramla ner. Allt kommer att bli vitt:)


Vi tog en premiärtur på sjön idag med båten. Passade på att göra det då dottern kom hem en vända för att packa med sig mer saker till hennes nya hem. Efter mycket om och men fungerar nu båten perfekt och nu blir det Blocket för den om jag får bestämma. En mindre båt och ett spa på gården står på önskelistan:)


Vill också bara passa på att tacka för alla fina mail och inlägg angående vår dotter som blev misshandlad. Hon mår bättre men har fortfarande ont i huvudet. Vi fick åka till Uppsala sjukhus och röntga halskotor och huvud och som tur var såg allt bra ut. Läkarna konstaterade att hon fick en hjärnskakning och därav minnesförlusten.

Kram

3 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Tack för din titt hos mig :).
Vilket drömställe ni ser ut att ha.
Men så hemskt med din dotter, vilken tur att hon klarade sig någorlunda bra trots allt.
Man har lite svårt att förstå varför vissa har så lätt för att ta till våld.
Ha en fin helg, kram Ing-Britt

Kavallinskan sa...

Vad mysigt ni har det! Skönt att dottern mår bättre nu!

Ha en fin helg!
kram

Ljuva Magnolia sa...

Hej!
Kul att du tittade in hos mig, och lämnade ett avtryck dessutom, tack!
Vilket härligt hus ni har :)

Fruktansvärt med din dotter, usch vad jobbigt det måste kännas :(

Kram på dig,
Catta