torsdag 12 juli 2012

Ljuset i tunneln

Sen i söndags har jag varit sjuk men nu kan jag äntligen se ljuset där framme. Till och med solen verkar skina ute på vattnet och det tackar vi för. Sommaren har ju inte visat sig från sin bästa sida direkt. I coh för sig har det varit "lättare" att vara sjuk med dåligt väder men är det sommar så är det och då vill jag ha sol.
Så mycket tv som jag har tittat på dom här dagarna har jag nog aldrig gjort. Och så mycket jag ser här hemma som jag vill fixa, men det inte funnits ork till, hoppas jag har inspiration att ta tag i om några dagar.

En liten titt på vad jag har haft för utsikt under mina dagar i soffan. Roligare blir det inte.
Foto: Anette

Nu ska hundarna ut för en sista promenad innan natten. Bara en sån sak som en liten promenad, har varit som att bestiga ett högt berg. Tänk så sjuk man kan bli för att man slutar med mediciner. Nu är dock en medicin ur världen och jag är så glad att jag kämpade dessa dagar.

Nu vill jag ha sommar med loppisar, auktioner och en liten bebis, inte min men mitt blivande barnbarn, om bara ca tre veckor:).

Kram

8 kommentarer:

Villa Sjöhaga sa...

Hej! Tack för raderna och att jag fick hitta till dig!
Nu skall jag kolla runt hos dig! Förresten vart har nu båten? Med vänlig hälsning, Hanna

Stjärnor & Champagne sa...

Näe vad trist:(. På sommaren ska man inte vara sjuk. Hoppas att du blir bra snart. Oj vad härligt ett litet barnbarn. Kan tänka mig att du längtar. Ja usch en simpel promenad med hund när man är sjuk kan precis vara så som du beskriver.
Kramkram Anne

Hemma på Sjuan sa...

Vad tråkigt att du inte är pigg! Men du har en vacker vy i alla fall, vad nära vattnet ni bor. Så fint ni har det i hemmet oxå.
Krya på dig! Kram

A House With A View sa...

Men usch för att vara sjuk... Men din utsikt var ju inte fy skam, sååå fint!!!! Nu hoppas jag du piggnar på dig snabbt!!

Stöööööööööörsta kraaaaaaamen aka

Svart, vitt & rött sa...

Vad tråkigt att inte känna sig bra!! Ja, det brukar bli så att man kan vartenda program på TV som gått under dagen. Krya på dig!!

Vardagslyx sa...

Usch, vad jobbigt att vara sjuk! Och det är faktiskt ännu värre än vanligt att vara sjuk på sommaren, även om det är dåligt väder :(

Vilka fina utemöbler du visade i tidigare inlägg. Fin inspiration!

Kram Pernilla

Hem & Drömmar sa...

Inte kul att vara sjuk men din utsikt var det inga fel på :).
Krya på dig, kram Ing-Britt

LyckligaPraliner sa...

Hej! Hoppas att allt är bra med er. Jag hoppas också att allt gick bra för bebisen att anlända till världen. Det var länge sedan du skrev något...

Ann-Louise