måndag 7 mars 2011

Barcelona

Hej!
Ja, nu var första dagen på denna vecka avklarad. Dagen gick snabbt som vanligt och eleverna lika härliga och positiva som alltid.
Nu har vi äntligen hittat ett fint lägenhetshotell att bo på då vi åker till Barcelona i maj. Vi bokade ju först flygresan och tänkte att hotell får vi alltid tag på. Men ju längre tiden gick desto färre blev rummen som fanns kvar och desto dyrare. Hittade till slut ett perfekt boende med två sovrum så att dottern och hennes kompis kan bo i det ena rummet och vi i det andra. Hotellet ligger precis vid Picassomuseét, där vi bodde för två år sedan. Det är nära till badet och ligger i ett fint gammalt område med "kullerstensgränder", så mysigt. Vi hade tur för det var det sista rummet som fanns kvar för 4 personer så vi fick det för halva priset, yippe.
Visar lite bilder från Barcelona i brist på fantasi:)

Foton lånade från Internet
Ikväll blir det en tidig kväller för mig. Sov så dåligt natten till idag så jag har en del timmars sömn att ta igen.
Måste bara göra några smycken innan dess.
Kramar Anette

4 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Hej! Låter underbart med en resa! Kan behövas med detta väder som är och har varit. Måste passa på att säga...underbara smycken du gör!
Kram Annika

Joyforhome sa...

måste fråga är det verkligen en blå orkide du har i din header?

Jenny sa...

Hej Anette!
Tack för besöket hos mig och för din fina kommentar! Det vore jättekul att få lotta ut något av dina vackra smycken hos mig någon gång! :)

Låter härligt med er resa till Barcelona, har inte varit där men det verkar vara en mysig och cool stad.

Ha det bra så hörs vi!

Kraam Jenny

Essay_writer sa...

one of the places that I want to visit someday