söndag 13 mars 2011

Söndagsshopping

Hej!
Här börjar dagen lida mot sitt slut och det är sovdags. Jobbet väntar om 10 timmar.
I dag tog jag en sväng ut till Valbo. Inte för att småshoppa denna gång utan STOR shoppa:) Jag köpte nämligen en Howard fåtölj. Har längtat efter en sådan under en längre tid men det har inte varit tillfälle att köpa en tidigare. Nu fanns det 2 ex kvar av en Howard fåtölj av bästa kvalité. Stoppningen är helt i dun så den är underbart skön att sitta/ligga i.
Mannen ska hämta den i morgon eftersom jag inte hade någon kärra att ta den på idag.
Vi har också varit i sonens hus och börjat göra iordning hans tvättstuga. Den var belammrad med massa verktyg, massonitskivor, färg, kakel och jag vet inte vad. Jag målade väggarna en gång och på tisdag får bli nästa gång. Själv är sonen i Phuket och kommer inte hem förrän om
1 1/2 vecka. Vi ska inhandla någon garderob, underskåp och en bänkskiva också. Han vet ingenting om detta så det kommer att bli en total överraskning för honom. Hoppas han blir nöjd med resultatet.
Eftersom han inte läser min blogg så vågar jag skriva det här:)
En bild ska ni i alla fall få se på en sådan fåtölj jag köpte idag, men min är svart och inköpt på Mio.
Foto lånad från Blocket
Nu ska jag bädda rent i sängen och sedan sova sött.
Kramar Anette

3 kommentarer:

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Underbar fåtölj att sträcka ut sig i efter ett dags arbete. Vad kul att överraska sonen med att göra ordning i huset, han kommer alldeles säkert att bli glad och tacksam om än överraskad!
Ha de gott
kram Marie

Camilla sa...

Vilken underbar fåtölj.. Hade inte tackat nej till en sådan.. :D

Essay_writer sa...

congrats for this. so beautiful