söndag 19 februari 2012

En glimt från sovrummet


Sovrummet
Foto:Anette
Tänkte bara visa er en liten glimt från vårt sovrum. Jag älskar tapeten och den kommer från Rusta. Jag tycker att dom emellanåt har riktigt fina tapeter och till suveränt bra priser. Vi tapetserade bara en vägg med denna eftersom vi har träpanel på väggen mitt emot. Tidigare hade vi sängen under ett takfönster. Det gick bra så länge det var sommar ute. När vintern kom och det blev upp emot 20 grader kallt upptäckte vi att det fanns en hel del vinddrag från fönstret. Ja, inte själva fönstret men vid sidorna runt om. Mannen har slarvat en aning:)
Eftersom vi ännu inte har något förråd så använder vi en stor del av vårt sovrum till förvaring, därav bara en liten titt från det här rummet i dagsläget.
Som ni kan se på någon av bilderna har jag ett tyg med en gardinstång högt upp på väggen. Det är ett litet utrymme vi upptäckte att vi kunde använda till jul och påsksaker. För att göra det enkelt klippte jag av ett par gardiner, inköpta på Ikea, och satte för öppningen. Egentligen skulle det kanske vara snyggare med små skjutdörrar men det får bli ett senare projekt. Det finns sååå mycket annat som måste prioriteras just nu. Tiden räcker inte riktigt till:)
Ett foto på mitt nattduksbord. Robin med pappa på den sista skolavslutningen Robin fanns med oss. Känns svårt att förstå att han ett halvår senare blev en ängel.
Nu måste jag göra lite smycken. Favorithalsbandet i Norge är just nu halsband H 01 och det hittar ni på min smyckessida http://piffa.dinstudio.se/news_1.html
(Något är fel så jag får bara upp hela länken, kan inte markera något ord, ni får stå ut med det idag:)

7 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Rusta har riktiga godbitar på tapetsidan ibland :)

Kram Maud
<
Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

House number 11 sa...

Rusta har en del bra saker! Ibland kan man göra fynd där. Jag hittade fina ljuslyktor där för en billig peng, som jag senare såg i en blomsterhandel för det tredubbla priset.
Trevlig kväll

Thelma Louise sa...

koselig soverom.))

Ja morro å ta bilder..)) blå himmel og sjø, og vips får man så herlige farger..))

Fortsatt god søndag til deg..))

Anna sa...

Hej!!

Tack för din kommentar hos mig!

Anna

Camilla, hus nr 8 sa...

Hej... fint du fått till det!

Ofattbart vad du har gått igenom... det är det värsta med livet, att man aldrig vet vad som händer.. kram från mig o mina barn till dig... och din familj!!

A House With A View sa...

Åhhh det griper tag i hjärtat när jag läser om din son!!! Jag har så mycket att vara tacksam över som har mina barn i livet!!!!!

Superfin tapet du fyndat på Rusta! Jag måste ta en titt på deras sortiment, verkar finnas riktiga guldkorn där!!!! Och sååå läcker lampa också!!!

Och du vad glad jag blev över att du gillar vår bokhylla, måste vara det högsta betyget att du önskar en för egen del i ditt hus:)))))

Stööööörsta kraaaaaaaamen aka

Linda på Hagahome sa...

Vilken vacker tapet! Tänk att Rusta har såna godbitar, jag tycker mest det är skräp där annars. Men här och var hittar man ett fynd antar jag! :)