måndag 20 februari 2012

Ny matta

Ny vecka har börjat och det är redan kväll. Sista arbetsveckan sen är det sportlov, längtar! Jag och dottern har alltid en shoppingdag tillsammans på sportlovet och en på höstlovet och det ska vi inte ändra på detta sportlov. Förändringen i år blir att mannen även följer med. Hans garderob börjar bli tom, t o m så att han själv har märkt det och då är det illa.
I veckan fick jag hem en matta som jag beställde från Ellos. Jag gillar verkligen Ellos för dom har superfina saker och dessutom får man ofta 50%rabatt och då passar jag på. Mattan vi hade i vardagsrummet tidigare var vit, inte riktigt min grej trots att vi inte har småbarn. Den var också lite väl liten så nu då jag hittade en matta i grått med en stjärna på slog jag till. Det blev bra och framförallt, smutsen syns inte så snabbt och den är lätt att tvätta.
Självklart visar jag några bilder så ni får se vad jag pratar om:)
Foto: Anette
Nu väntar bara lite piff med nya kuddar och nya ljuslyktor. Jag kan bara inte bestämma mig för vilken färg vi ska ha. Jag gillar inte rosa så speciellt mycket men tillsammans med grått och lite dimrosa tror jag att vardagsrummet skulle kännas vårfräscht. Turkost har jag i många detaljer men har tröttnat lite och vill prova nåt nytt. Får se om jag hittar någon rolig inredning på sportlovet så kanske det får avgöra vilken färg det blir.
Kram

4 kommentarer:

House number 11 sa...

Underbar matta! Vilket härligt rum!
Kram

Lilla huset på prärien sa...

Superfin matta! Är den i plast ser det ut som? Lite som Pappelina? Jättefin oavsett. Det är som du säger bra med Ellos när de har sina rabatter :)

Tack för din gulliga kommentar!

Jenny

Camilla, hus nr 8 sa...

Jättefin matta!
Har en kompis som älskar stjärnor, ska genast tipsa henne :)

Linda på Hagahome sa...

Ellos är en riktigt bra grej, handlar ofta där och det är smidigt att man kan få på konto och betala i slutet på månaden.