onsdag 15 februari 2012

Farmor och gott

Jag och mannen fick världens bästa julklapp. Vi ska nämligen bli farmor och farfar. Helt fantastiskt! Jag längtar så jag tror jag spricker snart. Inte förrän i augusti kommer den lilla så jag får längta länge till. Sonen har funnit sitt livs kärlek och det riktigt strålar om dom. Hjalmar ska bli storebror och jag tror han kommer att bli en stolt sådan. På dagis säger han att det ska komma en lillebror och till mig sa han att det ska bli en lillasyster, det återstår att se. Kanske en av varje, man kan aldrig veta.

Foto: Anette
Efter helgens firande av mannens 45 års dag fick jag nog av godis. I alla fall i en dag:) Varför tänker man BARA på godis då man har bestämt sig för att minska ner på godsaker? Finns det någon mer som känner igen sig? Satt och kollade igenom lite foton igår och får se dessa underbara Polly. Finns nog inget godare godis:)
Som tur är så tycker jag att sockersuget minskar om man äter apelsiner. Det gäller bara att få tag i rätt apelsiner. Dom ska vara saftiga och smaka sött. Visst finns det även socker i frukt men det sockret är mycket bättre än i godis.
Foto: Anette
Här vid kusten är det snöstorm idag och jag hör hur huset riktigt knakar då vinden tar i. Måste göra en eld i kaminen för nu börjar det bli riktigt kallt inne.
Ses nog snart igen. Bäst att skriva så för jag har viljan att blogga men orken finns inte alltid där.
Kram Anette

2 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Grattis till er och grattis till dem!! Du blir verkligen en ung farmor. Men bra, då orkar du mer som att vara barnvakt och så ;))

Polly är supergott tycker jag!

Ann-Louise

Josefin sa...

Superfin layout på bloggen Anette =)
Ja det ska bli så roligt med en liten bebbe, vi längtar också så vi spricker snart!!
Kram på dig!