söndag 3 juni 2012

Gravidfotografering

I lördags var det äntligen dags för fotograferingen av fina Josefin, Christoffer och Hjalmar, men med fokus på magen såklart. Min kamera ville inte riktigt som jag ville, vet inte vad som är fel men lite foton fick vi alla fall. Jag har redigerat några i både Photoscape och Photoshop men jag är nybörjare med båda programmen och lär mig själv så gott det går.
Himla roligt var det i alla fall trots att jag endast har en enkel Canon kamera, absolut inte den nyaste modellen, inga fotolampor och ingen fotostudio.
Jag bjuder på två bilder så länge, har nämligen inte fått lov om jag får lägga ut dem, men jag tycker själv att dom är fina, förutom skuggorna då, men det ska jag lära mig att sudda bort i Photoshop så småningom:)

Otroligt fin mage! Två månader kvar till beräknat datum, jag längtar så mycket. Min son blir pappa och jag blir farmor, det är stort för mig.


Söta Hjalmar var så duktig och jag fick ta en hel del kort även på honom.Vad tycker ni om korten, kommentera gärna, både ris och ros.

Kram

3 kommentarer:

Allt och/eller Inget sa...

Vilken fin mage! Så mysigt!! Min mage försvann för fem veckor sedan, konstigt men nu känns det som en evighet sedan vår lille kille låg där i magen fast det inte är så många veckor sedan.

Att vara någons fru sa...

Fotograferar du med blixt? Du kan slippa väldigt mycket skuggor om du bara skiter blixten <3

Louise Alexandersson fotografier sa...

fina!

Tips
Placera dina modeller nära ett fönster och använd dig av det naturliga fönsterljuset och hoppa över blixten.

lycka till