torsdag 28 juni 2012

Superbra elkontakt

När jag stod och bakade sist kom jag på att jag kunde ju visa er vår superbraa (stavas det så?) elkontakt vi har i köket. Jag bakar alltid vid vår köksö men oftast har man ingen elkontakt i den. Som tur var så hittade vi denna, ni ser bilden nedan, på Kvik, då vi letade nytt kök till huset. I och för sig tar den lite plats i skåpet under men det är det värt. När den inte används skjuter man bara ner den i bänken och tvärtom då man ska ha den.

Veterinärbesöket gick ganska bra idag. Blev dock kvar i över två timmar då dom tog blodprover för att Wilmas hjärtfrekvens var låg. Det kan ha att göra med sköldkörteln men många andra värden var bra så veterinären trodde ändå inte att det är det som är felet. Däremot var levervärdet högt så vi ska tillbaka om tre veckor och ta nya prover. Tassen var i alla fall bättre, lite svullen ännu, så det blir medicin i en vecka till. Proverna på knölen har inte kommit, eller om det är någon som inte lagt svaret i Wilmas handlingar, för hon kunde inte hitta dem. Fortsättning följer men nu får vi vara hemma i tre veckor innan nästa besök och då hoppas vi på att Wilma ska kunna bada och ha det lite mysigt fram tills dess.

Vi hann även med att åka upp till dottern och hennes killes lägenhet i stan under eftermiddagen. Dom fick nycklarna idag och vi kollade igenom städningen. Den var ok men visst har dom fuskat på en hel del ställen. Amanda och hennes Johan började direkt att spackla igen hål i väggarna och ska imorgon börja med målningen av väggarna.

Själv ska jag vara barnvakt till Hjalmar imorgon då Josefin, hans mamma, jobbar sin sista dag innan bebisen kommer. Förhoppningsvis hinner hon vara hemma några veckor och bara vila och ha semester innan den lilla killen vill komma ut.

Smyckesbeställningarna ligger på hög och väntar så nu ska jag beta av en del beställningar.

Kram

6 kommentarer:

Kamomilla sa...

OJ hjälp en så fiffig grej!!!!

och tack för din supertrevliga hälsning hos mig!
ha en skön helg!

Med hopp om sol..
kamomilla

Annes vita rum sa...

Tack för titten hos mig,kul för då hittade jag in till dig...
kram/Anne

Fröken Gredelin sa...

Vad tråkigt det är när de fyrbenta vännerna blir sjuka:-( Håller tummarna att allt ska gå bra!

Roligt att se bilderna från Skottland och speciellt från Edinburgh! Jag bodde där en period när jag var ung och för några år sedan tog jag med min sambo för att visa min älsklingsstad och han gillade det massor. Hoppas komma iväg igen inom ett par år! Tills dess får jag kika på andras bilder och drömma mig dit:)

Svart, vitt & rött sa...

Vilken smart pryl!! Kram

Bittan sa...

tack tack :-)
Vilken smart grej .....den åker upp på önskelistan. I gamla hus har man ALDRIG eluttagen där man behöver dem trots att vi bytt ut all el och jag fått peka var JAG vill ha dem :-) Ha en mysig helg.

kram Bittan

Gugis Pärlor sa...

Länge sedan jag har sett en sådan smart grej sist! Verkligen en vill ha-pryl ;D Roligt att du tittade in hos mig!

Kram Gugi