lördag 16 februari 2013

Vilka är ni?


Ser att ni är en hel del som fortfarande kikar in på bloggen. Självklart undrar jag vilka ni är, skriv gärna en rad i kommentarerna.
Stolt farmor till lillkillen
 
Tänkte väl egentligen inte skriva något mer på denna blogg men det är svårt att inte bli inspirerad då jag dagligen följer många fina bloggar. Det ger verkligen inspiration.
Den senaste tiden, ja närmare bestämt mer än ett halvår, har jag hunnit blivit farmor till världens sötaste kille. Vilken farmor säger inte det om sitt barnbarn:)

Måste såklart visa några foton från killen. Hans namn blev Robin Edvin Smideborg. Gissa om jag och mannen fällde en del tårar då vi fick veta vad han skulle heta. Det värmde verkligen i våra hjärtan att han fick namnet Robin, efter hans farbror, som aldrig fick träffa honom. Robin dog för exakt 10 år sedan men det känns vissa dagar som om det var igår.

 Här är snygga farfar med Edvin  som här är mindre än ett dygn gammal.
 
Alltid så glad
 
Vi har även fått en till liten familjemedlem, en liten hund. Vi har nu tre hundar här hemma, några för mycket, men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Dottern köpte en liten söt valp och efter lite olika omständigheter tar vi nu hand om honom. Även det en liten kille på två kilo men kaxig som 20.
På tal om familjemedlem så har vi ju faktiskt blivit familjehem oxå. Mycket har hänt sen sist jag skrev.Tidigare var vi kontaktfamilj men fick i höstas förfrågan om vi ville bli familjehem. Vi har två barn här, en kille på 15 år och en tjej på 7 år. Dom bor hos oss varannan vecka och det fungerar hur bra som helst. Så bra att man kan göra något för andra som inte alltid har haft det så lätt. Vi känner oss fortfarande "unga", jag 43 och mannen 46 och har ork. Så tveka inte om ni känner att ni har tid och ork, många barn far illa och får inte den hjälp och omsorg de behöver.

Som jag skrev, lämna gärna en kommentar, ni som fortfarande följer denna blogg. Ju fler kommentarer, ju roligare är det också att skriva.

Kram på er!

2 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Men vad roligt att se att du är tillbaka! Och så mycket som hänt sen sist. Såå sött litet barnbarn och gulligt att han fick namnet Robin. Ni är verkligen unga farföräldrar!
Ytterligare en hund och familjhem! Ni hinner verkligen med mycket! Familjehem har jag funderat på i många år men killarna vill inte det så det får vänta.
Ha det gott, kram vännen

Jasmin sa...

Jag har precis hittat din blogg och jag storm trivs redan!
Återkommer gärna.
Må väl!

Jasmin