torsdag 7 mars 2013

Campadre och Syster P

Varje morgon kl. 07.00 kikar jag in på Campadres sida för att fynda. Såklart fyndar jag inte varje dag men emellanåt blir det någon sak som jag bara MÅSTE beställa. Imorse var en sådan morgon, då jag fyndade. Det blev ett impulsköp som jag inte kunde låta bli. Jag klickade hem en liten mobilväska i skinn från Syster P. Jag hann få tag i en svart innan den var slut. Ibland gäller det att klicka snabbt för vissa saker tar slut inom någon minut. Denna lilla mobilväska är som sagt i skinn med ett innefoder. Det finns också ett litet fack på baksidan där man kan lägga kort och pengar. Fotot på den svarta lilla väskan fanns inte kvar så jag visar en bild i orange istället.

Jag har min Iphone med när jag undervisar eleverna i skolan. Vi har inga telefoner i klassrummet och eftersom jag inte får lämna HK salen med elever där inne är det för mig en säkerhet att ha mobilen med om något skulle hända. Ett vanligt klassrum får man som lärare lämna men inte en sal där det finns knivar osv. En gång svimmade en kille och slog sig illa så jag var tvungen att ringa ambulansen. Jag fick inte, och kunde inte heller, lämna salen och att be en elev först hämta en lärare och sedan ringa ambulans skulle ta allt för lång tid.
Nu får min Iphone alltså ligga i tryggt förvar i denna väska. Priset förresten, jag sa ju att det var ett fynd, 195 kr istället för 695 kr:)

Snart fredag, visst har veckan gått fort?

Kram

5 kommentarer:

anettan sa...

Aaaa veckorna går jätte fort, jag fattar inte var tiden blir av. Campadre och deras kampanjer gillas. Jag hittade en fin Syster P väska men jag tyckte den var lite dyr ändå. Kram Anette

Jessica - Svart på vitt sa...

Tack för din kommentar hos mig! Nu har jag hittat till dig också... :) Välkommen igen!
Kram Jessica

Sofi sa...

Wow vilken snygg väska! Och vilket fynd:)
Jag brukar också kika in på Campadre men brukar ofta vara lite sent ute;)
Så bra ni har som har möjlighet till Gratis/billigt boende på så många platser i världen:)

Ha en mysig fredagskväll!

Kram Sofi

Bromans Bravader sa...

Oj det var ett bra pris - måste nog kolla in campadre =)
Kram Janniek

Petra Eriksson sa...

Vilken härlig blogg du har! KRAM Petra E www.romantiskahem.blogspot.com