fredag 29 mars 2013

Påsk och utan dator

Här är påsken i full fart. Mannen har förberett janssons frestelse och en god ost och tomatsallad. Ägghalvorna förberedde jag och strax ska även efterrätten göras klar. Imorgon blir det påskmiddag med den traditionella påskmaten och sedan ska vi också grilla, både oxfilé och kyckling.

Nu har jag ledigt från skolan och eleverna i 10 dagar, känns sååå himla skönt. Jag ska träna, vila och bara pyssla här hemma. En dag åker vi också till Stockholm för att leta efter en balklänning till dottern. Balen är i maj så det gäller att vara ute i god tid för att hitta just DEN DÄR klänningen. Vi ska också besöka Furniture box för där har jag sett köksstolar som jag är sugen på att inhandla. Måste provsitta dem innan vi beställer hem. Skulle ju vara tråkigt att få hem 6 stolar som inte är sköna att sitta på.
Vår dator är på lagning, igen. Skulle som vanligt gå ut på nätet men skärmen var bara svart. Som tur var så går det att fixa den och alla korten kan räddas:) Tänk att jag aldrig lär mig, måste börja spara ner korten med jämna mellanrum på ett usb minne. Därför har jag inte heller kunnat blogga något, tråkigt att göra det utan foton. Har nu en lånedator, därav detta inlägg.
 
Nu ska vi bänka oss framför tv:n och kika på Lets dance.
 
Kram och ha en fortsatt trevlig långfredag.

4 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Härligt med påskledigt men så tråkigt med datorn! Tur att det gick att fixa. Här har vi oxå börjat med påskmaten.
Ha en fin påskhelg, kram Suss

anettan sa...

Vi har ätit Jansson så det står härliga till. De är min favorit både på julbord och påskbord. Önskar dig en bra fortsättning av påsken .kram Anette

H`s enkla vardag sa...

Gud så skönt med ledigt! Påskmat har inte kommit in i detta hus i år! Skulle vilja äta lite lamm ngn dag, men eftersom jag jobbar, får vi se vad det blir! Furniturebox köpte vi våra eames look a like och är supernöjda! Ha en mysig ledighet nu!
Kram Helena

Jenny Engberg sa...

ÅÅå så gott med Janssons! hmm måste kanske ta o göra det nån dag...

önskar dig en fortsatt härlig påskhelg

kram jenny