fredag 1 mars 2013

1 mars och fredag

Nu börjar sportlovet att lida mot sitt slut och så även det fina soliga vädret vi har haft denna vecka. Ska absolut inte klaga för sportlovet har varit lugnt och skönt och jag har hunnit med en hel del. Att det är den 1 mars idag gör inte saken sämre och dessutom är det fredag.
I vår hall har vi en hylla, som så många andra:). Jag är inte nöjd med den för dels är den svart, varenda dammkorn syns och den ser lite tråkig ut. Har funderat på vad jag ska göra för att få den "mjukare" och igår kom jag på det. Jag ska köpa så kallade Happy lights. Eftersom jag inte vill ha dom i endast vitt så finns det en färg som kallas Winter och där går färgerna i vit, beige, grå och brun. Tyvärr så verkar just den färgen vara slut precis överallt. På något ställe skulle de komma in i april, men det är ju en hel evighet tills dess. När jag kommer på nåt vill jag att det ska ske NU, helst redan igår.
 
Hyllan som den ser ut idag.
 
 Just denna färg på mina lampbollar vill jag ha, Winter.

Självklart har vi sparat den fina julklappen vi fick av sonen och sonhustrun förra julen. Den fick såklart en plats på hyllan med små favoritsaker. Vi fick då på julafton veta att vi skulle bli farmor och farfar. Hjälp, endast 42 år skulle jag vara då jag blev farmor första gången. Farmor låter ju gammalt och jag känner mig allt annat än gammal:) I den lilla lådan låg små tossor och ett kort där det stod att storken skulle komma i augusti -12.
 
Alldeles riktigt så kom också storken, den 8 augusti med världens sötaste lilla kille.
 
Nu ska jag förbereda fredagskvällen. Lite taccogratäng och en smaskig efterrätt som ikväll får bli en citronfromage med riven choklad, smaskens.
 
Kram och ha en mysig fredagskväll.
 

5 kommentarer:

Life's Silverlining and I sa...

Vilken otur att de är slut. Jag gillar mina happylights på stegen min också, jag har en beige variant men den du visar är riktigt snygg färg på. Önskar dig en fin fredagskväll!Kram Nilla

Lantligt i smultronbacken sa...

Jaaa, det är klart att du ska sätta lite frön med. Tänk så billigt det blir i sommar när du slipper köpa så mycket. Jag brukar ge bort några tomatplantor till de som fyller år i Maj & Juni med. Alltid så uppskattat. Det är ju sorter som inte går att köpa annars.

Kram Teres

Sofi sa...

Hej!

När jag skulle posta min långa kommentar så blev det error så nu försöker jag igen!;)
Tråkigt att de var slut, får väl vänta till April men det är ju lite jobbigt när man vill förändra nu!;)

Så söt han är ditt lilla barnbarn, tycker du gjorde rätt som åkte och träffade honom istället för att träna här om kvällen. När man känner sig sliten och stressad är det viktigt att fylla på med positiv energi.
Ta hand om dig!

Kram Sofi

svart vitt och rött sa...

Det kommer att bli kanonfint med lampor i färger!! Smart sätt att piffa till det!

Inramad inredning ~ Shabby chic och lantligt sa...

Letar efter en vit "steghylla" De är så snygga!