onsdag 22 oktober 2008

Ny soffa...

vill jag ha NUUU.
Är så trött på soffan vi har nu som jag hela tiden måste ha en filt i för att det inte ska bli smutsigt. Har så klart redan hittat en ny som jag tycker är så fin. Har länge varit inne på en Howard soffa men tror nog att jag vill ha lite modernare stil. Har nu sett en soffa på MIO som det också är rea på just nu. Nästan 4000 kr billigare än normalt. Vet bara inte hur länge detta erbjudande varar.


Foto: www.mio.se


Visst ser den väl både snygg och bekväm ut?

På fredag ska jag åka och köpa tapeter, är ju ledig från jobbet då eftersom jag pluggar. Har hittat en jättesnygg tapet i vitt och den är randig. Kommer att tapetsera den på längden i vardagsrummet som en fondvägg. Mannen jobbar i helgen så det passar bra att pyssla med detta då.

Kramar Anette

2 kommentarer:

Som Mine Dager Er, sa...

Hei igjen Anette. Nå er det alt for lenge siden sist jeg besøkte deg. Det er travle tider, men jeg må alltid tilbake hit hos deg. Du styrer og holder på, ser jeg. Har tenkt å tapetsere en senge-gavel bak sengen vår, fordi jeg er så lei av den slik den står i dag. Jeg leter enda etter den rette tapeten, men jeg finner den sikkert snart.

Lykke til med tapeten og du finner nok snart din favorit-sofa.

Klem fra Marit

PiaMaria sa...

Den är jättesnygg! Soffor är inte eviga. Ta en du gillar...du ska leva med den. När den är förbi köper du en ny.
(Köper man en förnuftig soffa som ska hålla hela livet måste man köpa ett fult åbäke som ingen gillar....what's the point?)

kram Pia