torsdag 23 oktober 2008

Telefonförsäljare

Hur dryga och jobbiga tycker inte ni att alla dessa telefonförsäljare är? Själv gick vi med i Nixregistret för flera år sen för att få stopp på alla dessa säljare av allehanda produkter. Som tur var så kom jag i kontakt med en av alla dessa försäljare innan vi tackade nej. Ett företag som heter Emanco ringde upp oss för säkert 10 år sedan och ville sälja toapapper. En hel bal med papper och massor av papper på alla rullar. Inte så där som det ibland kan vara att det bara är luft utan verkligen packat på rullen. Jag, som så många andra, gick med på försäljarens erbjudande att få en bal hemskickad med leverans till dörren utan frakt. Jag var efter det fast. Har nu fått hem dessa balar med toapapper i minst 10 års tid och är sååå nöjd. Av en slump gick jag ut på deras hemsida häromdagen och såg att de inte bara har papper och tvättmedel, vilket jag trodde. Blev helförtjust i deras handdukar, badlakan och påslakanset som de har. Jag vet inte kvalitén på produkterna men om de är i samma som övriga produkter vi har provat så är jag mer än nöjd. Jag kommer att beställa hem handdukar och badlakan till min nästa leverans.

Det som jag tycker är så bra med detta företag är att jag själv inte behöver komma ihåg att ringa och beställa utan en säljare ringer hem till mig ungefär var tredje månad och frågar om det är dags för mer papper. Konstigt nog så måste det vara uträknat för hur länge en bal skall räcka i ett hushåll för det tajmar alltid in när man har kanske en tio rullar papper kvar. Hittills har inte frakten kostat något och dom levererar varorna ända till dörren. Om jag inte är hemma ställer de varorna vid entrén och räkningen ligger i förpackningen. Superenkelt och smidigt. Skönt att slippa tänka på dessa produkter då man är och handlar.I morgon ska jag köpa tapeterna till vardagsrummet. Visar dem antingen direkt eller då de sitter uppe, vi får se.
Kramar Anette

2 kommentarer:

Vitt och blandat sa...

Det låter ju onekligen väldans praktiskt. Själv har jag en gång för tusen år sen tackat nej till liknande erbjudande. Det känns liksom inte rättfärdigat när man är själv å handla som om det bodde minst fem stycken här!

Vilka fina handdukar och lakan!!!

Hoppas du har en fin helg, kram/Anneli

Familjen Fredriksson sa...

ojs så mkt fint det var här inne!! ska komma tillbaka och läsa mera när jag inte har en ettrig liten bebis i famnen...
ha det gott maria