söndag 12 oktober 2008

Mässa och New England stil

Var med mannen på mässa igår i Stockholm. Det var den årliga Hem & Villa mässan som jag aldrig missar. Självklart fanns det massor att se och bli inspirerad av. Jag kan ändå säga att jag blev lite besviken för jag hade förväntat mig massor av inredningsdetaljer som tex ljus, lyktor, dukar, tavlor. Visst fanns det av dessa också men jag ville ha ännu mer. Något jag blev alldeles såld på var en monter där det var tavlor i New England stil. Så himla fina, skulle kunna ha köpt hur många som helst om plånboken var stor. Tavlorna gick nämligen på mellan 5000-10 000 kr så för min del var det se men inte röra. Lägger ut några bilder på dessa underbara tavlor nedan. Tavlorna kommer från Nacka stentryckeri.


Jag har också i veckan haft min namnsdag. Nu brukar inte jag och mannen fira detta. Saken är väl den att vi inte ens kommer ihåg när vi har namnsdag. Därför blev jag jätteförvånad då min man väcker mig på min namnsdag med ett litet paket. Ett sånt där paket man aldrig kan få för mycket av, en liten hård ask. Nu var inte asken jag fick så jätteliten och på askens lock stod det SNÖ. Kolla in mina bilder nedan så får ni se. Jag föll direkt och jag som älskar rött. Ja, min man känner mig bra efter våra 22 år tillsammans. TACK ÄLSKLING!

Foto: Anette

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej A!
Svar på din fråga:
Jaa du.. Det här vet jag inte om jag kan ge något bra svar på just nu. Jag är för kass på foto tekniker.. Det enda som slår mig är ju att det går att scanna in bilden. Men hur kvalitén blir vet jag inte?

Släng ut din fråga på din blogg. Jag är säker på att någon sitter inne med ett smart svar! :)

KRAMAR!!

Atelje Annorlunda sa...

Vilka fina tavlor!
Och vilken underbar man du har som får present på namsdagen och så vackert smycke.
Kram Åsa

PiaMaria sa...

Underbara tavlor...och vilken pärla din man är som kom ihåg att det var din namnsdag.....
K är väldigt duktig på att missa både födelsedagar och bröllopsdagar....men han lär sej väl.. ;o)
Halsbandet är ursnyggt!!

kram pia