tisdag 3 november 2009

Före och efter branden

Lovade att visa lite bilder från branden i sonens lilla hus. Jag tackar verkligen "någon där uppe" att sonen befann sig hos sin tjej då detta inträffade. Vem vet om han hade vaknat om han hade sovit hemma???

Nu återstår en massa val av hur han ska gå vidare. Ska han bygga helt nytt, bygga lika, bygga större eller inte bygga alls. Sonen fick i alla fall en lägenhet idag så nu har jag och han tillbringat kvällen på Ikea för att inhandla allt till köket. Dock återstår att inhandla alla möbler för att han ska kunna bo där. Även där är det svårt att välja. Det blir liksom för mycket val att göra så just nu verkar det mest snurra i huvudet på stackars sonen.
Tänker inte skriva något om själva fotona. De får tala för sig själv.Foto: Anette
Nu ska jag ta och krypa till kojs. Är såååå himla trött.
Kramar Anette

7 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Så Hemskt!!! Jag förstår att du längtar efter LUGN!!! Vilket bra stöd han har i dig, att få ha dig med i uppbyggnaden av ett nytt hem, det är ovärderligt!

Skickar dig en STOOOOOR KRAAAAAM!!!
Tänker på dig!
L-L

Stjärnor & Champagne sa...

Fy det är nog bland det hemskaste som kan hända. Att allt brinner upp som tex foton. Vilken tur att han inte var hemma, pust. Kan tänka mig att ni har lite att tänka på herregud med husbygge och detta. Säger som L-L sänder en stoooooor Kraaaaaaammmm.
Kram Anne

Signe 1 sa...

Men åhh så tragiskt, usch vad ledsamt för er!! Hoppas det ordnar sig till det bästa!! Tack för titten hos mig också! Ta hand om er! Kram Sofia

Louise sa...

Hej Anette!
tack för titten hos mig, på det sättet hittade jag din blogg. Men huu vilka hemska saker du berättar om i sista inlägget. Förstår att det känns tungt och jobbigt just nu och att det blir litet för mycket att fatta beslut om. Hoppas i alla fall att allting ordnar sig till det bästa för sonen!
Du har knappast tid och ork att trixa med foton just nu men eftersom du ställde frågan så ska jag passa på att svara. Jag utgår helt vanligt från foton jag tagit och sparat. sedan använder jag det vanliga ritprogrammet paint, går in under redigera och väljer klistra in från. sedan får man lite förminska bilderna så att de ryms på rad bredvid varandra. när du är nöjd med dina (i mitt fall tex 3 bilder) sparar du det som en teckning/bild, ger den namn och den använder du sedan i blogger-programmet. lite knepigt kanske först men det lyckas säkert med uthållighet. lycka till!

alegni sa...

tack för besöket och kommentaren inne hos mig!
så förfärligt det måste ha varit (och är säkert fortfarande) med branden hos din son! det är sådant jag har mardrömmar om, men hoppas att jag aldrig behöver uppleva!
hoppas allt ordnar sig till det bästa för honom.
du undrade om jag gjort fudgen själv. jo, det har jag. jag använde detta recept:
http://www.alltommat.se/recept/rocky-road-fudge-2393
i stället för både mörk- och mjölkschoklad tog jag 400 g fazers blå. jag tyckte "smeten" blev rätt söt, så jag tillsatte ca 1,5 dl peanut butter i den.
fudgen var jättegod, men ajaj för linjerna ;)
kram
ingela

Karlsebakken 37 sa...

Tack för besöket hos mig, så kul att du gillade garaget! Vi är jättenöjda men det är lååångt kvar innan vi är färdiga.

Vad fruktansvärt med branden, en riktig eye opener nu när säsongen för levande ljus precis har startat. Blev också väldigt rörd över den otroligt fina graven ni har till lille Robin. Vi har en liten tjej med leukemi i den närmsta familjen men man kan aldrig föreställa sig hur det skulle bli om det inte gick vägen.

Ha en fortsatt fin onsdag nu,

hälsningar
Caroline

Inspirera Mera sa...

Ursh vad obehagligt! Tur att ingen kom till skada. Kram Sandra