måndag 9 november 2009

Mitt pyssel

Jag har alltid tyckt om att pyssla och dona. Egentligen spelar det ingen roll om det är tapetsering, målning, fotografering, smyckestillverkning eller vad det nu kan vara, bara det handlar om att göra något med händerna. Just nu trycker jag stämplar på canvastavlor. Har lite ideér som jag försöker att förverkliga. Tyvärr så har inte dygnet mer än 24 timmar så jag hinner inte med så mycket jag önskar att jag skulle göra.


Här nedan är en liten tjuvtitt från en av tavlorna jag håller på att göra. Många handlar just nu om sonen och budskap till honom. Julen närmar sig med stormsteg och det är alltid jobbigt då ett barn är en ängel och inte får vara med oss andra i familjen. På något sätt ska väl känslorna ut och i år är det i form av dessa tavlor.
Foto: Anette

Idag har vi fått en ny liten medlem till familjen. Jag tyckte inte om det från början men under helgen har jag vant mig vid tanken och nu är det ett faktum. Vi hämtade henne idag efter jobbet. Hennes namn är nu Alexi. Från början trodde vi att det var en kille och därför skulle han heta Axel. Det visade sig sedan att det var en liten tjej och därför blev namnet Alexi istället. Det jag pratar om visar jag en annan dag.
Kramar Anette

2 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Hej!

Ja visst är det roligt att pyssla!!

Håller med dig om att det är roligt att pyssla med massor av olika grejer, bara man får just "pyssla" - hålla på med händerna på nåt vis.

Måla, snickra, göra smycken, klippa, klistra eller vad det än må vara som gör en glad!

Men det är ju trist som du säger att dygnet tyvärr inte har mer än 24 timmar, man hinner inte ens förverkliga hälften av alla ideér man har...haha!!

Ha det fint!

Ska bli spännande att se tavlan :)

Marlene sa...

Hej, ville bara titta förbi och berömma din fina blogg. Själv älskar jag pyssel och har därför startat en samlings blogg för alla pyssel idéer och inspiration som jag hittar. Har även planerat att lägga in mina egna pysselprojekt när jag får tid.

Du är välkommen förbi min blogg, http://pysselfavoriten.blogg.se/