söndag 20 februari 2011

Nytt vitrinskåp

Ända sedan vi flyttade in i vårt hus har ordet "förvaring" funnits i huvudet. Att på en liten yta, 90 m2 (kommer inte ihåg hur man gör 2:an liten), få plats med ett tidigare hem på nästan 300 m2 är skitsvårt. Dessutom har vi inte ett enda förråd eller garage där vi kan förvara någonting. Som tur är, i just detta fall, så bor ju inte vår dotter hemma så där har vi ett litet förråd som hör till hennes lägenhet där vi kan förvara en massa kartonger. Vi har alltså inte ens packat upp alla våra saker, för vi har ingenstans att ställa det. Igår då vi hade vänner här på middag fick vi låna glas av sonen för att kunna dricka vin i finare glas än vanliga dricksglas som vi använder till vardags.

Nu ikväll tog jag därför tag i saken och har nu skickat efter ett vitrinskåp. Jag har i flera månader kollat in det här vitrinskåpet hos Ellos, jag ni läste rätt:) Jag har jättebra erfarenhet från dom då det gäller möbler så det är jag inte rädd för. Snygga och stabila är möblerna också och dessutom, jättebra priser.


Foto från Ellos
Något större skåp får vi inte plats med men detta ska nog i alla fall räcka till vår servis.
Huvudvärken har gett med sig så nu ska jag iväg och posta smyckespaket till några Norgebor. Det är jättemånga från Norge som har fått upp ögonen för mina smycken, jätteroligt. Dom är så gulliga och skickar ofta tackmail osv då de tagit emot paketet, trevligt.
Jag väntar med spänning på att mina smyckesdelar i äkta silver ska komma med posten vilken dag som helst. Ska bli spännande att göra namnsmycken i detta material.
Ha en bra söndagskväll. Själv ska jag titta på Solsidan såklart.
Kramar Anette

3 kommentarer:

Sara sa...

Jättefint skåp!

Pia sa...

Tack för besöket i mitt blogglandia!
Har Ellos så fina möbler? Beställde just kläder därifrån, men tittade inte på möbelsidorna...

Fy usch och stackars dig, med migrän!!! Jag lider av samma helvete. Inte en dag utan en migräntablets cocktail (minst 3 tabletter).

Jättefina smycken du gör!!!!

Önskar dig en fin vecka!

jane´s dreams sa...

otroligt snyggt skåp, vilket bra tips. Ibland kan man hitta riktiga pärlor på de mest oväntade ställen.
mvh J

http://janesdreams.blogspot.com/