lördag 26 februari 2011

Vitrinskåp

HEJ!

Här har dagen har gått i en ryslig fart. Har hunnit med att göra smycken, städat ur skåpen i köket, tagit två promenader med hundarna, handlat och bakat. Jag hittade ett nytt recept häromdagen i en veckortidning. Jag älskar verkligen choklad och detta verkade vara både gott och lätt att göra. Nu väntar jag på att kakan ska svalna innan jag kan ha på lite frosting. Receptet får ni i morgon då jag även har hunnit med att fota kakan.

Vitrinskåpet står nu på plats och det blev jättebra. Äntligen fick jag bort en flyttkartong. I skåpet är det totalt 4 hyllplan om man räknar med den nedersta. Kanske skulle det ha kunnat vara två hyllplan till för dom är väldigt stora och man kan ju inte stapla allt för mycket porslin på varandra. Kanske går det att ordna till så småningom. Mannen fick ett par hyllor också tillsvidare. Hittills har han haft sitt lilla barskåp i en kökslåda:) Men när jag får hem de kartonger där jag har alla glas, då får vi helt enkelt hitta en annan lösning till hans Whiskey.


Foto: Anette

Nu börjar det bli dags att röra ihop frostingen till kakan.
Ha en bra lördagskväll. Här ska vi titta på Melodifestivalen och äta gott.
Kramar Anette

3 kommentarer:

Camilla sa...

Det är bara roligt om du vill länka till min blogg :) Så det får du gärna!!

Nu ska jag fortsätta kika på din blogg :)

Det börjar ju bra med ett superfint vitrinskåp :D

Hildas hem sa...

Jättefint skåp ni fått tag på. Jag gillar de där kryssen.

Jättefina smycken du gör också :)

Jag önskar dig en härlig söndagkväll!
Kram Sofia

Madeleine Berglund sa...

Hej!

Ja men titta så bra det blev med skåpet. Snyggt samtidigt som man får ordning och reda - en helt perfekt kombination. :)

Tusen tack för din kommentar!!! =D


kram Madeleine