fredag 6 maj 2011

GLAD, GLAD och GLAD

Härliga vår och underbara blåsippa.
Lite kakor av Ballerinas kladdkakor
Armband i äkta silver
Ytterliggare ett armband i äkta silver
En av påsktårtorna jag gjorde
Vet ni varför jag är så glad? Jo, ett företag från Göteborg kontaktade mig tidigare i veckan. Dom ville göra en egen hemsida till mitt företag, utan att jag behöver betala något. Dom kommer också att göra gratis reklam för företaget och dessutom, kommer mitt företag att hamna högt upp i Goggles rankningslista. Bra va? Eftersom detta kostar mig 0 kr så svarade jag såklart JAAAA!
I ett år minst, kommer dom att jobba med mitt företag och min hemsida. Äntligen kommer jag att få en fin och proffsig sida att visa upp smyckena på, kan inte bli bättre.
Inte kan det bli bättre heller, för på onsdag åker familjen till Barcelona. En välbehövlig veckas vila sitter inte dumt just nu.
Här kommer några blandade bilder som jag tagit den senaste månaden (det gick inte att flytta på texten så bilderna kom först idag).
Väldigt ostrukturerat inlägg idag, men just nu känner jag mig nog också så själv:)
Ha en bra dag, nu åker jag själv till jobbet.
Kramar Anette

3 kommentarer:

Camilla sa...

Det var då en av de finaste tårtorna jag sett!! Ser ut som en stor fin dahlia. Helt underbar!! Vad är det du har på toppen?

20-talshuset sa...

Vad härligt! Med hjälp från oväntat håll, bara så där :-) Ska bli intressant att se hur din hemsida blir. Kul! Tack för ditt inlägg hos mig. Jag är dessvärre inte till någon hjälp. Vet inte varför det inte funkar för dig att publicera... Brukar själv ha problem med att få text och bilder på rätt ställen. Men kommer jag på nåt hör jag av mig. Ha en bra vecka! Kram Anna

Lotta sa...

Gud va roligt, Grattis Anette!!!
kram Lotta Westin