söndag 29 maj 2011

Morsdag

Idag är det Morsdag och vanligtvis firar man ju sin mamma. Jag har INTE gjort det idag, jag har mått så dåligt. Därför får det bli en liten överaskning imorgon istället.

Jag har börjat träna och i torsdags gjorde jag plankan för första gången. Shit vad det är jobbigt. Eftersom jag mådde bra i torsdags tog jag i alldeles för mycket, både med plankan, snabb promenad, hantlar och cross training så jag har varit helt slut i kroppen. Resultatet blev en himla värk i kroppen. I fredags hade jag svårt att gå. Att jag inte lär mig. Jag är ju inte frisk men de dagar jag mår prima tar jag ut mig och får sota för det dagen efter. Detta är första gången som värken sitter kvar i 3 dagar. Ska nog ta det lite lugnare framöver.


Tänk att min lilla lilla dotter snart fyller 18 år. Det är inte på vilken dag som helst heller utan på självaste midsommarafton. Hon ska ha sin fest hemma i vårt hus så det gäller väl att gömma undan alla saker vi är rädda om och Görans Whiskey. Det skulle ju vara tråkigt om de fick tag i den 44 åriga Whiskeyn vi har hemma, i alla fall för mannen. Mig kvittar det eftersom jag inte dricker alkohol. Eller rättare sagt mycket lite alkohol. Varför dricka när man ändå inte tycker om?

När vi var i Barcelona gjorde min dotter en tatuering i nacken. Hon har i flera år pratat om att göra en i nacken med hennes eget namn och nu när det bara är några veckor kvar till 18 årsdagen lät vi (jag och hennes pappa) henne göra en tatuering i Barcelona. Ont gjorde det till en början men efter ett tag var det bedövat så då gick det bättre. Hon ville inte ha en tatuering som är så där superperfekt så det blev denna (se bilden nedan). Hon är supernöjd och det är väl tur, hon får ju dras med den resten av livet.


Kunde inte låta blir att knycka en bild från hennes Facebook. Antar att fotot är från igår kväll då hon skulle iväg med en kompis på fest. Visst är hon fin min dotter?(Det tycker ju alla mammor om sina barn, kunde bara inte låta bli att skriva det:)

Lånade bilder från Facebook

Nu börjar jag känna mig lite piggare så kanske blir det lite lätt träning med hantlar och ett pass på crosstrainern. Skulle ju vara bra om man fick bort några kilo på en kropp som har legat i dvala i ett antal år nu. Skillnaden mot förr är väl att nu SYNS det att jag har legat på latsidan och det gillar jag inte.


Kram på er alla.

//Anette


2 kommentarer:

24seven by [bo:bakk] sa...

Hej! Tack för din fina hälsning! Och du, snygg tjej du har. Men du var inte så illa pinkad du heller. Så det är väl som man säger, äpplet faller inte långt från trädet. ;)

//Helena

Hedvig och Jag sa...

Ja blått är härligt. Kan tipsa om www.juliasvitadrommar.se ,där finns en del blått!

Aj aj så det kan gå med träning, när man väl tagit sig tiden.