onsdag 27 februari 2013

Feng Shui

Det här är precis min smak på inredning. Önskar jag kunde förvandla mitt hem till ett så fint hem som på bilderna jag idag visar.
 
 
Foto lånad från bloggen Add simplicity
 
Alla har vi nog våra favoritbloggar och jag har haft en så länge jag kan minnas, alltså om jag räknar den tid som jag själv har bloggat. Det är den fantastiska tjejen Jannice Wistrand som har bloggen
Add simplicity som numera bloggar åt Sköna hem. Hon är utbildad Feng Shuikonsult och jag tror hon är en bland de bättre som finns. Allt hon har i sitt hem är noga utvalt och hon har hela tiden Feng Shui i tanken. Mycket inspirerande blogg och jag får en sån lust att förändra här hemma varje gång jag kikar in hos henne. Om ni inte har kikat in hos henne tidigare, GÖR DET!
 

 
 Alla bilder är lånade från bloggen Add simplicity
 
Ha en bra onsdagskväll.
 
Kram

6 kommentarer:

anettan sa...

Vilka härliga bilder, ska kika in där direkt. Kram Anette

Kalkstenssommar sa...

Hej!
Tack för din omtänksamma kommentar hos mig. Vet du, det du har gått igenom är så mkt svårare än att vara den som är sjuk. Att som mamma ha ett barn som är sjuk och inte klarar sig. Fy faan! Mardrömmarnas mardröm. Förstår att du inte orkade säga ifrån till den sköterskan. När man är mitt uppe i allt är det så mkt annat som tar ens fokus. Jag har inte några fina ord till tröst. Finns det ord som tröstar?
Många kramar till dig
L

Home of m sa...

Underbart hem!

Simplicity sa...

Tack söta du för ditt fina inlägg. Stor kram Jannice

Hemma på Sjuan sa...

Så snyggt hon har hemma hos sig! Och säkert väldigt genomtänkt oxå :) Måste kolla in hennes blogg. Ha en fin fredagskväll, kram Suss

Enkel stil sa...

Jag ska på färg o stilkurs hos henne på lördag. Hoppas hon är lika duktig på det som inredning för då blir det riktigt bra. Så sött litet barnbarn. Jag hade oxå valt pussarna.
Var rädd om dig! Kram Anita