torsdag 25 september 2008

En dag, en vecka eller....

...en månad. Jag vet inte när mitt nästa inläg kommer. Just nu är jag så himla trött och hängig. Orkar ingenting och har ingen inspiration till något. Vet inte om det beror på den influensa jag hade för ett par veckor sedan som fortfarande sitter i eller om det är något annat.
Självklart fortsätter jag att läsa era bloggar och är så imponerad av er alla som hela tiden kommer med nya ideér och orkar fixa och dona hela tiden hemma. Jag jobbar som lärare och pluggar samtidigt på universitetet i Uppsala. Min dotter går sista året i grundskolan och jobbar stenhårt för att komma in på det hon vill till gymnasiet. Känner att min tid får vänta nu. Med bloggen har jag hela tiden en gnagande tanke i huvudet på vad mitt nästa inlägg ska handla om. Jag tycker det är jätteroligt med bloggen men som det känns just nu tar jag en liten paus för att inte känna detta dåliga samvete hela tiden att jag inte har kommit med något nytt inlägg. Jag kommer att fortsätta titta in hos er andra, vad skulle jag annars ha som min kvällsläsning innan jag somnar:)
Ha det så bra allihopa och tack för alla fina kommentarer jag har fått. Kanske blir nästa inlägg imorgon, vem vet.

Kramar Anette

8 kommentarer:

Vägen till Drömhuset sa...

hejhej! jag kan känna som dig ibland, med att ha bloggen gnagandes i bakhuvudet.. ta en paus och kom sen tillbaka :)

såg att du hade skrivit hos mig, angående canvastavlorna :) jag använder inte lim, utan jag sätter dit mina designark med smal dubbelhäftande tejp. då kan jag byta ut designarken efter tycke och smak utan att förstöra dem eller canvasduken. prova så får du se att det är mycket enklare.

stor kram sara

Mer av allt sa...

Jag kan förstå att bloggandet kan bli till en börda och så ska det ju inte kännas. Ta en paus och kom tillbaka när du har tid och energi. Jag vet hur det är när barnen går nian. Jag har en som börjat gymnasiet i år. Lästa nyss på en blogg (minns inte vilken) om att man ska prioritera golfbollarna i glasburken (dvs familj, vänner, släkt etc).

Ha en härlig helg!

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Jag förstår dig så väl! Jag är också lärare och hoppade på en kurs på distans i Uppsala. Redan nu inser jag att jag nog får lägga ner kursen, för jobba gör jag ju ändå alldeles för mycket och när jag är ledig behöver jag få nåt annat att tänka på. Tyckte att jag borde fixa det, jag som inte ens har barn att ta hand om, men det är bara att inse att jag behöver mer lugn och ro i mitt liv. Så jag förstår att du tar en paus i bloggandet. Hoppas att du snart kommer tillbaka, när du fått orken och inspirationen tillbaka.

Stor kram,
Ann

PiaMaria sa...

Oj vännen....bloggen ska vara en rolig grej att ha, inte en börda! Själv lider jag ibland av bloggtorka, för tillfället av allvarlig bildtorka, men det är bara en blogg...inget allvarligt!!
Man FÅR ta sej en andningspaus eller två...
att blogga ska vara roligt, så ta dej en paus och kom tillbaka när du orkar...

Jag hoppas att du orkar läsa våra andras bloggar trots att du inte skriver själv.
Jag kommer att sakna dej, men jag vet att vi ses snart igen!

Puss och kram, Pia

Sand mellan tårna sa...

Så har jag känt den senaste veckan, eller de senaste veckorna, tycker att jag gjort ****dåliga inlägg. Vem vill se mina kryddor, fröburkar och sånt trist.... fick lite ångest, tänkte nästan sluta, funderade på att radera bloggen.... men så började jag bläddra i min blogg och såg allt hemmahos som var piffat och fixat.... så skrev jag ett inlägg att jag behövde peppas.... vilket gensvar.... så nu är jag på g igen. hoppas jag, kvällens inlägg hos mig är precis så som jag gillar när jag själv gör....

Så, vad jag vill komma till är, ta dig lite tid, men kom tillbaka, jag följer din blogg direkt när bloggkoll ropar på mig.

Stora kramar till dig.

Att blogga ska vara kul, var det någon som skrev, man kan ju inte ligga på topp alltid. Låt det ta tid....

Kram L

Vitt och blandat sa...

Åååå hoppas att du hittar din kraft och inspiration igen - ta hand om dig. Varma, varma kramar/Anneli

Hannahs bod sa...

Hej Hej!! Jag vet precis hur din trötthet känns, har själv haft den men men som tur är,fast man inte tror det så kommer glöden tillbaka.
Vila,ifrån sån´t du inte MÅSTE göra. Må gott
Kram Hannah

Sand mellan tårna sa...

Hej.

Det var ett tag sedan sist.... hallen blir nog varken modern eller lantlig... jag får hoppas att den blir lite New England, för det är ju det som är tanken... enligt tidplanen skall den vara klar söndag nästa vecka... så kika in då. En hel del spikning och målning är kvar.... vi väntar hem pärlspont. Sedan skall den ju piffas förståss... det roligaste! Kul att se att du kikade in..... jag har dig på bloggkoll ifall du gör något inlägg kommer jag bums till dig!

Kram L