söndag 4 januari 2009

Badrum

För snart två år sen skulle min son göra ett examensarbete i skolan på Byggprogrammet. Efter mycket om och men bestämde vi oss för att han skulle få kakla vårt lilla badrum. Det blev stora vita kakelplattor på väggarna och svart- grått golv. Han kämpade och gjorde allt underarbete själv och sedan satte han in golvvärme och kaklade. Vi är så nöjda med badrummet. Grejen är bara den att om man inte gör allt klart på en gång blir det inte av, är det någon som känner igen sig? Till våra skåp i mörkt trä ska vi köpa dörrar och det har helt enkelt inte blivit av. Lägger ändå ut dessa bilder för att visa så duktig vår son var. All inredning komer från Kvik förrutom draperiet som är från Marimekko.

Foto: Anette
Ha en fortsatt trevlig söndagskväll.
P.S. Vill bara tacka Gunilla för sin kommentar i min blogg om att hon ska nominera den till Stora bloggpriset i Aftonbladet. Jag som inte ens visste att det fanns något sådant. Det värmde ska du veta Gunilla.
Kramar Anette

4 kommentarer:

Knyttis-Jenni sa...

Tack för att du kommenterat hos mig! Känner med dig med saknad av sonen!

Mvh Jenni

Hem och Lycka sa...

Oj vad fint han gjorde, riktigt snyggt! kram

Som Mine Dager Er, sa...

Wow så dyktig sønn du har. Badet ble riktig lekkert, spesielt med Marimekko blomstene som dekor.

Det har blitt litt lengre mellom våre besøk, Anette. Jeg har ikek glemt deg, men det har blitt så mange bloggere etter hvert, at jeg ikke finner tid til å besøke alle like ofte som jeg gjerne skulle. Sånn er det bare. Men selvsagt stikker jeg innom meg jevne mellomrom. Lykke til videre, kjære du.

Klem fra Marit

Beatrice sa...

Tack för titten hos mig! :-) Vad roligt med en ny blogg att besöka, jag har inte hittat till dig förut. Här fanns det mycket att läsa, jag ska beta av ett inlägg i taget.

Vad fint sonen gjorde i badrummet, vad duktig han är! Marimekko-mönstrat är allt bra härligt, man blir glad av färgerna och mönstren :-).

Kram
Beatrice